Za one koji nisu spremni na botox tu je hijaluronska kiselina

Prednost hijaluronske kiseline naspram botoxa

Hijaluronska kiselina je nešto sasvim prirodno, ona se nalazi u našoj koži i našim zglobovima te je organizam prihvaća kao nešto svoje, a ne kao strano tijelo. Dok je botox nervni otrov, za koji se , iako se daje u malim dozama još uvijek ne znaju njegove dugotrajne posljedice, hijaluronska je prije 25 godine inicirana u Australiji tako da postoje mnoge studije o neškodljivosti, a također i bora koja je redovito punjena je ostala jednaka i nije se produbljivala. Sa sigurnošću možemo reći da hijaluronska čuva kožu. Botox-om se ne mogu riješavati bore između nosa i usta niti se može dobivati volumen u obrazima i mekanim tkivima kao što se može sa hijaluronskom. Filerima hijlauronske kiseline ne gubimo na mimici lica, znači ostaje naš izražaj, dok botox blokira mišić pa prema tome i ograničava mimiku lica.

Belotero asortiman

Gotovo kompletan asortiman Belotero-a sadrži lidokain, lokalni anestetik, kako bi poboljšao udobnost tretmana, posebno u osjetljivijim područjima.

Asortiman Belotero-a pruža punjenja hijaluronske kiseline koja se tako glatko integriraju u vaše tkivo da se ne osjećate drugačije kada dodirnete tretiranu površinu.

Posvećeni smo kvalitetu i pružanju HA proizvoda (hijaluronske kiseline) koji će vam pružiti sigurne, prirodne i dugotrajne rezultate u što kraćem vremenu.

Naša mala klinika i estetski tretmani

Naš centar je opremljen medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih zahvata primjenjujemo savremenu tehnologiju. U Našoj maloj klinici nudimo kvalitetan spektar operativnih zahvata tako da sve tretmane koje nudimo zapravo radimo po svjetskim standardima, jer briga o pacijentu je na prvom mjestu.

  • Objavljeno 26/04/2021
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...