Visia – profesionalna analiza kože

PROFESIONALNA ANALIZA KOŽE VISIA

 

U potrazi za svjetlijom, mladolikom i zdravijom kožom, znanje je neprocjenjiv alat. Što više znamo o vašoj koži, bolje ćemo znati propisati ispravan plan tretmana kako biste postigli najbolje rezultate i spriječili daljnja oštećenja. Svojim klijentima pružamo jedinstvene konsultacije i analizu pomoću naprednog digitalnog sistema za analizu kože VISIA. Ovaj naučni pristup koristi usavršeni sistem prikaza u kombinaciji s izravnim konsultacijama s jednim od medicinskih stručnjaka naše Poliklinike.

 

Rezultati prikupljeni od VISIA sistema za analizu kože pomoći će u pružanju okvira za stvaranje prilagođenog programa tretmana posebno složenog za svakog klijenta.

 

VISIA sistem koristi višespektralni prikaz i analizu kako bi dohvatio ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na zdravlje i izgled vašeg tena: bore, mrlje, pore, jednakost tena (varijacije boje tena), porfirini (prisutnost bakterija u porama) i UV točke (karakteristike fotooštećenja, tipične za pretjerano izlaganje suncu).

 

Visia analiza kože

 

Iscrpne informacije pomažu našim specijalistima da vam predlože optimalne tretmane i načine za njegu kože koji su ispravni za vas. Kod prvog tretmana dobit ćete iscrpno i detaljno izvješće o koži zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za regeneraciju, pomlađivanje ili liječenje različitih problematika kože. Kompjuter će pohraniti detalje o vama tako da nakon niza tretmana možete vidjeti kako vam se koža poboljšala. Tako ćete moći pratiti rezultate iz tretmana u tretman, kao i napredak kroz godine.

 

Ova nevjerojatna inovacija omogućava praćenje napretka u tretmanima za svakog klijenta, kao i poboljšanje rezultata nakon primjene odgovarajućih preporučenih tretmana.

 

Prednost ove vrste analize kože lica je u tome što se može koristiti za sve tretmane lica. Bilo da želite napraviti tretman dermalnim filerima, Botoks terapiju bora lica ili potpuno neinvazivne tretmane kao što je hemijski piling ili mikrodermoabrazija, VISIA profesionalna analiza kože lica može vam pomoći u planiranju tretmana i savjetovati vas o najboljem mogućem izboru.

 

CIJENA 100 KM
Messenger icon
Live chat sa našim timom