starenje-koze-naslovnica-900

Usporimo starenje kože

Svi mi želimo da usporimo starenje kože. Ako se odlučite za apliciranje dermalnih fillera i botoxa, najbolje je to učiniti nakon cjelovitog mini anti-ageing tretmana, jer je tada izgled lica najprirodniji i potrebno je manje fillera da bi se dobili bolji rezultati.

Usporimo starenje kože tretmanima

Kad se pojave prvi tragovi starenja, jedino čime možemo zaustaviti propadanje lica, stvaranje novih bora i popraviti teksturu kože te potaknuti stvaranje novog kolagena su različiti anti-age tretmani. Naime, bez obzira na to što je kozmetička industrija najbrže rastuća industrija te da se kontinuirano razvijaju nove tehnologije i metode s ciljem zaustavljanja procesa starenja, iskustvo pokazuje da samo sinergijom nekoliko različitih metoda možemo postići kvalitetne i vidljive rezultate.

Važno je djelovati istovremeno na različitim razinama kože, odnosno ozabrati najbolje metode kojima ćemo djelovati na kožu u nekoliko koraka koji se međusobno podupiru i nadopunjuju.

Postupci mikrodermoabrazije i drugih tretmana

Iskustvo stručnjaka koji koriste Reviderm sermokozmetiku i rade na temeljima Revidermove akademije pokazuju da je najbolji početak i zlatni standard u njezi kože s prvim znakovima starenja postupak mikrodermoabrazije, uz pomoć kojega se uklanja rožnati sloj kože. Time se omogućava bolje djelovanje tretmana koji slijede, a to su radiofrekvencija, mikroneedling ili laser rejuvinacije. To su tretmani kojima se potiče stvaranje novog kolagena i zatezanje kože.

Prvi efekti ovakvog pristupa vidljivi su već nakon mjesec dana, no treba imati na umu da je za značajno poboljšanje izgleda kože ipak potrebno strpljenje. Naime, kod zrele kože kod koje je kolagen dosta istrošen i nastupila je vidljiva atrofija može biti potrebno i do 3 mjeseca da bi se vidjeli rezultati. Međutim, kad se mini anti-age tretman ponovi tri do četiri puta u tom razdoblju, rezultati će trajati duže vrijeme i dovoljno je samo povremeno ponoviti tretman, radi održavanja.

  • Objavljeno 22/10/2021
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...