Tim "Naše male klinike" na najvećem Svjetskom kongresu za globalni anti-aging

Tim “Naše male klinike” na najvećem Svjetskom kongresu za globalni anti-aging

Na polju plastične i estetske hirurgije, AMWC 2017, koji se održava u Monaku, slovi za najveći godišnji Svjetski kongres estetske medicine i anti-aginga.
Svoje predstavnike na ovom prestižnom događaju ima i BiH. Kao i proteklih godina, prisustvuju mu, naime, stručnjaci renomiranog Centra za estetsku hirurgiju “Naša mala klinika” , prim. dr Alemko Čvorak i i mr. sc. Dr Alija Aginčić, a sve s ciljem primjene posljednjih estetskih dostignuća na svojim klijentima.
Ovaj Kongres je privukao oko 10.000 učesnika iz više od 120 zemalja, a svoje najnovije i najbolje proizvode predstavlja više od 300 vodećih svjetskih kompanija, koje su u vezi sa estetskom medicinom i anti-agingom.

Misija AMWC 2017 jeste upravo razmjena iskustava, znanja, savjeta i informacija sa najsavremenijim i najtraženijim stručnjacima u oblasti estetske dermatologije, plastične i estetske hirurgije, preventivne i anti-aging medicine.
Pod naučnim nadzorom World Society of Interdisciplinary Anti-aging Medicine (WOSIAM), odabrano je mnoštvo znanstvenih sesija, panela, uživo demonstracija i problem baziranih debata.

“Misija “Naše male klinike” jeste u potpunosti oduševiti i zadovoljiti sve potrebe naših klijenata i to po posljednjim svjetskim standardima u oblasti plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije. Zalažemo se svaki dan kako bi smo pravili razliku na bolje. To nas čini najboljim na tržištu”, poručuju iz Naše male klinike.

Izvorni tekst možete pronaći na linku: https://www.klix.ba/lifestyle/tim-nase-male-klinike-na-najvecem-svjetskom-kongresu-za-globalni-anti-aging/170410005

  • Objavljeno 01/01/2015
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...