Šta su RADIESSE® i RADIESSE® (+)?

RADIESSE® i RADIESSE® (+) su dermalni fileri koji se koriste za zaglađivanje umjerenih do jakih bora i nabora na licu, poput nazolabijalnih nabora (nabori koji se protežu od kuta nosa do kuta usta). RADIESSE® se također koristi za ispravljanje gubitka volumena na stražnjoj strani ruku.

RADIESSE® i RADIESSE® (+) VAŽNE SIGURNOSNE INFORMACIJE

Ko ne smije koristiti RADIESSE ili RADIESSE (+)?

Ne biste trebali koristiti RADIESSE ili RADIESSE (+) ako imate alergiju na bilo koju komponentu proizvoda, ako imate teške alergije u prošlosti, ako imate poremećaj krvarenja ili ste trudni ili dojite. Ne biste trebali koristiti RADIESSE (+) ako imate alergiju na lidokain ili slične lijekove.

Koje su najvažnije informacije koje bih trebao/la znati o RADIESSE i RADIESSE (+)?

Kao i kod svih postupaka koji uključuju injekciju kroz kožu, postoji rizik od infekcije. Nemojte koristiti RADIESSE ili RADIESSE (+) ako imate infekciju kože dok ona ne zacijeli. Nije poznato je li RADIESSE ili RADIESSE (+) siguran ili učinkovit na usnama ili u području oko očiju. Mikrosfere u sustavima RADIESSE i RADIESSE (+) mogu se vidjeti na X-zrakama i CT skeniranjima. Vrlo je važno da svom liječniku kažete da ste imali dermalnu intervenciju RADIESSE ili RADIESSE (+). Ako imate povijest herpesa, možda ćete doživjeti izbijanje herpesa nakon primanja RADIESSE ili RADIESSE (+). Trebali biste smanjiti naporne aktivnosti i izbjegavati opsežno izlaganje suncu ili toplini otprilike 24 sata nakon tretmana i dok se ne otkloni oteklina ili crvenilo.

radiesse-txt

Šta trebam reći svom liječniku prije upotrebe RADIESSE ili RADIESSE (+)?

Obavijestite svog liječnika ako uzimate sredstva za razrjeđivanje krvi ili lijekove koji mogu ometati zgrušavanje krvi, poput aspirina ili varfarina. Ovi lijekovi mogu povećati vjerojatnost pojave modrica ili krvarenja na mjestu injekcije. Obavijestite svog liječnika ako imate bilo kakve bolesti, ozljede ili invaliditet šake, imate li u anamnezi velike, podignute ožiljke ili ste imali bilo koji drugi tretman kože, poput pilinga kože.

Koji su najčešći neželjeni događaji kod RADIESSE ili RADIESSE (+)?

Najčešći neželjeni događaji zabilježeni u kliničkim studijama RADIESSE-a koji se koristi u rukama uključuju modrice, crvenilo, otekline, bol, svrbež, čvorove ili kvržice, otežano izvođenje aktivnosti, gubitak osjeta i druge lokalne nuspojave. Najčešći neželjeni događaji zabilježeni u kliničkim studijama RADIESSE ili RADIESSE (+) koji se koriste na licu uključuju modrice, crvenilo, otekline, bol, svrbež i druge lokalne nuspojave.

  • Objavljeno 25/02/2021
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...