Saznajte kako bi izgledali kada bi napravili neke promjene na sebi

Često smo u životu poželjeli nešto korigovati na sebi, imati manji nos, veće grudi ali se nismo odvažili da to uradimo jer nismo znali kako bi izgledalo na kraju odnosno kakav bi bio finalni rezultat. Mnogi su i odustali od korekcija jer su se plašili da neće izgledati pirodno ili da će izgubiti svoj personaliti kroz napravljenje promjene.

Srećom živimo u vremenu gdje je tehnologija jako napredpvala. Tehnologija svakodnevno ide naprijed, a posljedica toga jesu savršeniji uređaji boljih tehničkih karakteristika. Visoka rezolucija i kamera u boji omogućavaju oštar prikaz detalja fotografisanog područja. Takav je i uređaj Vectra XT 3D. Uređaj karakteriše nevjerovatna preciznost i brzina, što je jako važno s obzirom na ubrzan tempo života. Za snimanje je potrebno nevjerovatnih 3,5 milisekundi.

Sopstveni sistem rasvjete, koji je ugrađen u uređaj, automatski se prilagođava klijentima što omogućava optimalne fotografije lica, grudi i tijela, bez ikakvih sjena i sa prirodnom bojom kože.

“Kada sam došla na konsultacije za korekciju nosa, bilo je vise iz znatiželje, ali kada sam vidjela snimak na uređaju Vectra i kako bi moj nos izgledao nakon korekcije, odmah sam znala da želim takav nos”, izjavila je Zvezdana Stojaković, pacijentkinja koja je kao mala imala nezgodu te je dugo imala kompleks “krivog” nosa.

Saznajte kako bi izgledali kada bi napravili neke promjene na sebi-txt1

Vectra XT 3D uređaj predstavlja kompletno rješenje za 3D fotografije tijela, grudi i lica u visokoj rezoluciji. Riječ je o uređaju koji omogućava novo iskustvo prilikom konsultacija za određeni estetski zahvat ili tretman jer stvara projekcije rezultata samog zahvata. Sastoji se od šest kamera u visokoj rezoluciji koje su spojene na jedinstveni, sofisticirani softver koji istovremeno na ekranu prikazuje oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela.

Ukoliko ste se pitali kako bi izgledali kada bi korigovali dio tijela kojim niste zadovoljni od sada to možete saznati i u Bosni i Hercegovini i to jedino u “Našoj maloj klinici” zahvaljujući uređaju Vectra XT 3D.

  • Objavljeno 22/06/2020
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...