Reviderm SkinPeeler tretman mikrodermoabrazije

ANTI-AGING TRETMANI

(MIKRODERMOABRAZIJA + AKTIVNE KOMPONENTE)

Svaki tretman počinje mikrodermoabrazijom koja se obavlja uz pomoć Reviderm SkinPeeler® New Generation Plus Ultrasound sistema. Istom se vrši čišćenje kože i uklanja površni dio mrtvih ćelija čime se stvaraju pretpostavke za apliciranje aktivnih komponenti sadržanih u preparatima Reviderm Skintelligence® koji se temelji na najnovijim rezultatima istraživanja najnaprednije dermatologije i kozmetologije.

Ovim tretmanima se ne utiče samo na vidljive znakove starenja kože, već se djeluje na proces starenja kože u ranom stadiju. Posebna karakteristika je optimalna koncentracija aktivnih sastojaka i na kraju, vidljiv učinak. Preporuka Naše male klinike je obavljanje pet tretmana u vremenskim intervalima od po deset dana.

Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjujemo gornji sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Ovaj tretman pruža savršeno osvježenje i regeneraciju zrele kože, kao i značajno smanjenje bora, te koži vraća zdrav i njegovan izgled.

Uz tretman mikrodermoabrazije često se preporučuje i tretman ultrazvukom za regeneraciju kože nakon samog tretmana. Ultrazvučni tretman lica vrlo je suptilna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća. Ultrazvučnim aparatom istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Ultrazvučni tretman izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih preparata za njegu kože.

U ljetnim mjesecima treba paziti na izlaganje suncu par dana nakon tretmana uz  obavezno nanošenje krema s visokim zaštitnim faktorom. Nakon nje može se svako vratiti uobičajenim radnim obvezama.

INDIKACIJE ZA MIKRODERMOABRAZIJU

Preporučuje se svakako kod  slijedećih indikacija: nečista koža, atrofična koža, sitne bore, površinske hiperpigmentacije, plići ožiljci nakon akne, koža bez sjaja, koža pušača. Ne preporučuje se ako je na koži herpes, rozacea, ako osoba ima neurodermitis, psorijazu ili rozaceu. Također ne preporučuje se  dijabetičarima, osobama koje uzimaju  roaccutan, koje su sklone hipertrofičnim ožiljcima ili keloidima, koje imaju urtikariju na pritisak ili urtikariju na veće fizičke napore.

Pojedine osobe navode pogoršanje nakon mikroderoabrazije, da je koža pojačano osjetljiva ili da su im nastale kapilare na licu koje prethodno nisu imali, pa je potrebno uvijek  obaviti detaljan razgovor prije postupka. Nakon ovakovog postupka koža ne bi smjela cijeliti ožiljcima. Mikrodermoabrazija potiče kožu na obnovu, ali ovakav tretman nije dovoljno učinkovit ako se ne nastavi daljnja njega lica prema tipu kože i dobi pacijenta. Njega kod kuće je vrlo važna i uvijek se mora nastaviti nakon svakog intenzivnijeg profesionalnog tretmana.

Proces zacjeljivanja kože počinje sa pojačanim imunološkim djelovanjem, povećava se prokrvljenost u oštećenoj koži, pojačava se proizvodnja kolagena te tkivo očvršćuje. Naše ljubazno osoblje će Vam detaljno pojasniti sve korake, pomoći u odluci i razmotriti sve vrste posljedica tretmana. Naša mala klinika stoji Vam na usluzi, iskustva pacijenata govore o nama.

  • Objavljeno 18/06/2019
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...