Prvi Vectra XT 3D u Bosni i Hercegovini u Našoj maloj klinici

Prvi Vectra XT 3D u Bosni i Hercegovini u Našoj maloj klinici

Najsavremeniji i tehnološki najnapredniji, trenutno jedinstven sistem za snimanje 3D fotografija lica, dojki i tijela. Uz snimanje u boji u visokoj razlučivosti, VECTRA XT 3D osigurava oštru definiciju najsitnijih detalja vašeg tijela.

Ovaj sistem snimanja posjeduje rasvjetu koja se automatski podešava za optimalno snimanje lica, dojki i tijela. Vrijeme snimanja od 3,5 milisekunde čini sistem VECTRA imunim na pokret subjekta te je softverski kontrolisano podešavanje visine za brzo i precizno pozicioniranje.

Komunicirajte mogućnostima koje nudi Vectra XT 3D

Sudjelujte u modernoj, uvjerljivoj konsultaciji dok pregledate trodimenzionalnu sliku iz bilo kojeg ugla, povećavajte je kako biste pobliže pogledali bez gubljenja kvalitete fotografije. Koristimo 3D fotografiju pacijenta da bismo istražili moguće ishode, educirali ih o njihovim mogućnostima, objasnili ograničenja i postavili odgovarajuća očekivanja.

Ovim tehnološki naprednim aparatom pokazujemo razliku između vjerovatnog ishoda jednog postupka ili kombinacije više postupaka. Uz zamišljena očekivanja pacijenata, dolazimo do zajedničkog razumijevanja ciljeva liječenja ili estetskog zahvata i pomaganja pacijentu da odluči o najboljem mogućem planu tretmana koje želi.

Prednosti Vectra XT 3D tehnologije

Ovaj uređaj za pravljenje grafičkog 3D prikaza grudi i tijela poboljšava komunikaciju ljekara i pacijenta dopuštajući im da pregledaju i raspravljaju o realističnim i ličnim simulacijama postupaka povećanja dojki. Najsavremenijim metodama eliminira potrebu za dugotrajnim procesima kao što su pregledavanje fotografija i punjenje grudnjaka.

Automatsko mjerenje opsega i volumena za oblikovanje tijela uz snimanje od 360 stepeni. Simuliranje uklanjanje volumena ili dodavanje volumena licu i tijelu. Aparat posjeduje i podesive leđne visine za trenutnu trodimenzionalnu simulaciju rinoplastike.

Odaberite implantate za grudi iz kataloga proizvoda koje inače koristimo na Našoj maloj klinici i Sculptorova dinamička tehnologija modeliranja mekih tkiva generira stvarne 3D modele implantata koje odaberete i izračunava realan ishod na osnovu gravitacije, oblika i položaja odabranog implantata. Vizuelno doživite ono što očekujete kao pacijent pomoću moćnih alata za gledanje.

Breast Sculptor’s® Revision alat nudi kontrole na bazi klizača koje simuliraju zamjenu trenutnih implantata novim većim implantatima. Količina volumena se može podesiti nezavisno za svaku dojku ili povezati za izmjene. Mastopexy sučelje u Breast Sculptor® blisko modelira način na koji izvodimo operativni zahvat, uključujući podesive rezove koji se koriste za simulaciju izgleda kože. Uz pomoć stručnog tima naših zaposlenika odlučite o najboljem mogućem planu liječenja tako što ćete dobiti pokazanu razliku između vjerovatnog ishoda jednog ili više postupaka.

Obezbijeđeno je nekoliko vrsta prilagođavanja kako bi se omogućilo simuliranje većine hirurških i nehirurških postupaka. Za prilagođavanje oblika lica koriste se ograničeni i neograničeni alati, kao što je modifikacija nosnog mosta, dodavanje filera  i liposukcija brade i vrata. Dodatni alati za teksturu kože se koriste za pregledanje promjena na površini, kao što su pronalasci toksina, popunjavanje nazolabijalnih nabora i obnavljanje kože.

Vectra XT 3D Modul za edukaciju pacijenata pruža seriju prilagođenih vizuelnih odgovarajućih alata i mjerenja za pojednostavljenje procesa koji uključuje hirurški tretman i estetsku hirurgiju na Našoj maloj klinici.

Modulacije koje nudi Vectra XT 3D tehnologija:

AUTOMATIZOVANO MJERENJE
Automatizovana mjerenja, koja su jedino moguća uz 3D tehnologiju, pomažu pacijentima da razumiju njihovo trenutno stanje.

SIVI NAČIN
Sivi način rada otkriva konture koje pružaju veće mogućnosti za korektivne postupke.

RBX® TEHNOLOGIJA
Canfieldova vlastita tehnologija RBX® odvaja jedinstvene oznake boja za komponente crvene i smeđe kože za komparativnu vizualizaciju stanja kože.

OZNAČAVANJE KOŽE
Automatsko praćenje, bez markera, omogućuje dinamičku procjenu promjena površine kože. Površine kože automatski se poravnavaju, prate i mapiraju.

RAZLIKA VOLUMENA
Automatsko mjerenje volumena jednim klikom. Pogledajte stepen promjene konture s mapom udaljenosti boja.

AUTOMATSKO ZAŠIVANJE
Prednji i stražnji prikaz pacijenta automatski se spajaju u jedinstvenu, fotografiju bez šavova, pružajući potpuniju vizualizaciju strukturalnog i estetskog izgleda tijela pacijenta.

Naša mala klinika, centar za estetsku hirurgiju, je opremljena medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih zahvata primjenjujemo savremenu tehnologiju. U Našoj maloj klinici nudimo kvalitetan spektar operativnih zahvata tako da sve tretmane koje nudimo zapravo radimo po svjetskim standardima, jer briga o pacijentu je na prvom mjestu.

  • Objavljeno 26/07/2019
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...