Promo cijena Belotero ® Lips Shape & Contour filera u Našoj maloj klinici

Drage naše dame,

Pripremili smo vam neizostavnu ponudu Lips Shape & Contour kada je riječ o filerima za usne. Kaže se da oči otkrivaju dušu, a da su usne odraz emocija. Lijepe i sočne usne vjekovima su ideal žena diljem svijeta. Upravo tako, kao što su olovka i ruž neizostavan par u ženskoj torbi, tako su i Belotero ® Lips Shape & Contour novi par filera u vrhunskoj estetskoj medicini u ponudi kompanije Merz Aesthetics. Belotero ® Lips Shape & Contour  predstavljaju novu mogućnost oblikovanja usana prirodnog izgleda.

Naša mala klinika i Merz Aesthetics najavljuju početak ljeta ovim savršenim parom filera za vaše usne i to po promotivnoj cijeni od 600,00 KM.

Zakažite svoj termin i pripremite se za savršene usne ovoga ljeta putem telefona na broj +387 (0)33 222-212 ili na email adresu: info@nasamalaklinika.net.

Požurite i rezervišite svoj par Belotero ® Lips Shape & Contour filera. Naše ljubazno osoblje će rado odgovoriti na svaki Vaš upit i detaljno obrazložiti ponudu Belotero filera. Požurite, ponuda je ograničena i važi do 15.06.2019. godine.

Očekujemo vas,
Vaš tim Naše male klinike

  • Objavljeno 23/05/2019
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...