Predstavljamo vam nove tretmane u Našoj maloj klinici

Naša mala klinika u službi svojih vjernih pacijenata svakim danom uvodi novitete u skladu sa tržišnim razvojen estetske i plastične hirugije, stoga vam predstavljamo šest tretmana koje od danas možete koristiti u Našoj maloj klinici i uz pomoć našeg ljubaznog osoblja, kroz konsultacije, odabrati ono što ispunjava vaše kriterije i želje. Centar za estetsku hirurgiju “Naša mala klinika” je nastao iz želje za pružanjem kvalitetne usluge uz pristupačne cijene. Pružamo usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, što osigurava odlične rezultate i zadovoljstvo naših klijenata. Ljubazno osoblje i doktori će Vas informisati o svemu što Vas interesuje i dati odgovore na sva Vaša pitanja. Stoga medicinski tim Naše male klinike uvijek nastoji držati korak sa svjetski poznatim brendovima na polju medicinskih usluga i tretmana.

Ultrasound basic tretman

Osnovni tretman sa ultrazvukom za sve tipove kože, za prilagođenu optimizaciju zdrave kože i kao patološki koncept kože praćen terapijom.

Cijena ultrasound basic tretmana – 100 KM

Age prevention tretman

Idealan tretman za kožu s ranim znakovima starenja i potrebom početne regeneracije. Stanje kože karakterizira gruba tekstura usljed starosti ili izlaganja suncu, s ranim znakovima poput linija, bora i slabljena čvrstine kože. Prirodni sjaj, pa čak i tonus kože se pogoršava. Kako osoba stari ciklus regeneracije kože (obnova čelija) traje duže. To dovodi do keratinizacije u epidermisu i usporava vlastiti regenerativni process kože. Poticanje kožnih regeneracijskih mehanizama sprečava taj učinak.

Cijena age prevention tretmana – 200 KM

Global anti-aging tretman

Idealan tretman za kožu ,s umjerenim i jasnim znakovima starenja, kojoj je potrebna regeneracija. Ten kože zavisno od starenja ili izlaganja suncu postaje bezizražajan te se konture izobličuju. Degradacijski procesi u matrixu kože, oštećenja stanica, produžena obnova stanica pridonose takvoj vrsti propadanja kože. Podsticanje kožnih regeneracijskih procesa  i mehanizama u epidermis i dermisu izglađuje površinu i iznova izgrađuje volumen kože.

Cijena global anti-aging tretmana –  200 KM

Hand MDA

Zbog svoje prirode i svrhe, ruke su vitalni alat i mnogo su više izložene vanjskim utjecajima, izložene su kod kuće, u vrtu, na poslu svaki dan. Tretman ruku se može savršeno integrirati kao dodatak u bilo koji tretman. Samo malo napora za ogroman učinak. Tretman se primjenjuje na oštećenim rukama i rukama kojima je potrebna regeneracija.

Cijena hand MDA tretmana – 100 KM

Eye care tretman

Koža oko očiju je jako tanka i gotovo da nema žlijezda lojnica. Ovo, a osobito dodatni stress tokom izraza lica, čine kožu posebno osjetljivom na linije i podržava nastajanje bora. Stoga to područje treba intenzivnu njegu čak i tokom mladosti. Njega očiju se savršeno može integrirati kao dodatak u bilo koji tretman, manjim naporom do ogromnom učinka. Područje primjene tretmana je osjetljivo i zatjevno područje oko očiju, primjenljivo je na sve tipove i stanja kože.

Cijena eye care tretmana – 60 KM

Microdermabrasion basic tretman

Osnovni tretman sa PkinPeeler-om za sve tipove kože. Microdermabrasion je neinvazivna procedura koja koristi sitne kristale ili druge pilinge površine kako bi pomogla u uklanjanju površinskog sloja mrtvih stanica kože. Koristi se za optimizaciju zdrave kože kao i patološki koncept kože praćen tretmanom.

Cijena microdermabrasion basic tretmana – 200 KM

U Našoj maloj klinici nudimo kvalitetan spektar operativnih zahvata i tretmana tako da sve usluge koje nudimo zapravo radimo po svjetskim standardima, jer briga o pacijentu je na prvom mjestu.

Za više informacija i konsultacije oko tretmana koje nudi Naša mala klinika pozovite nas na tel: 033 222 212 ili putem e-mail adrese info@nasamalaklinika.net

  • Objavljeno 30/09/2019
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...