Predstavljamo Našu malu kliniku u Sarajevu: Centar za estetsku hirurgiju koji parira svjetskim standardima!

Predstavljamo Našu malu kliniku u Sarajevu: Centar za estetsku hirurgiju koji parira svjetskim standardima!

Centar za estetsku hirurgiju “Naša mala klinika“ nastao je iz želje za pružanjem kvalitetne usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije uz pristupačne cijene. U centru se pružaju usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, što osigurava odlične rezultate i zadovoljstvo klijenata. Ljubazno osoblje i doktori informirat će Vas i dati odgovore na sva pitanja.

Centar je moderno opremljen, a za izvođenje operativnih zahvata iz svih oblasti koristi se najsavremenija oprema i tehnologija koja se danas koristi u svijetu. “Naša mala klinika“ je jedina privatna zdravstvena ustanova u Bosni i Hercegovini i šire koja posjeduje vlastiti operativni mikroskop za izvođenje najsloženijih zahvata iz oblasti mikrohirurgije. Važno je napomenuti kako je to jedina privatna poliklinika cijele bivše Jugoslavije koja može uraditi najsloženiju rekonstrukciju dojke DIEP režnjem.

U “Našoj maloj klinici“ nude vam i kompletan anti – aging program koji podrazumijeva botox, filtere, te ostale proizvode vodećih svjetskih firmi koji se koriste pri podmlađivanju lica.

Osim navedenih usluga iz estetske hirurgije u “Našoj maloj klinici“ pružaju usluge iz oblasti ginekologije te vaskularne hirurgije, gdje proširene vene rješavaju uspješno i bezbolno laserom. “Nama su Vaše preporuke i zadovoljni pacijenti reklama“, poručuju iz klinike.
Svi zaposleni iz “Naše male klinike“ ističu se izuzetno kvalitetnim radom i odličnim rezultatima, te su tako postali brend .

Izvorni tekst možete pronaći na linku: https://www.ekskluziva.ba/predstavljamo-nasu-malu-kliniku-u-sarajevu-centar-za-estetsku-hirurgiju-koji-parira-svjetskim-standardima/148855

  • Objavljeno 01/01/2015
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...