POLYTECH implantati za grudi

O POLYTECH implantatima za grudi

POLYTECH Health & Estetics je osnovan 1986. godine. Danas je ova kompanija  evropski lider na tržištu u vezi sa napredovanjem i proizvodnjom svih vrsta implantata. Zbog vizije i inovativnog duha, oni ostvaruju stalni rast u kombinaciji sa vrhunskom kvalitetom. To je zato što proizvode svoje proizvode u Njemačkoj, efikasno sarađuju sa hirurzima i imaju svoj R&D (Research and Development/Odjel za istraživanje i razvoj), te su dovoljno  fleksibilni za optimizaciju kvalitetne produkcije na neusporedivu brzinu. Ovo su samo jedani od razloga zašto su jedinstveni. Zbog renomea kompanije, kao i provjereno-kvalitetnih proizvoda u vidu implantanata ili implanta za grudi, Centar za estetsku i plastičnu hirurgiju “Naša mala klinika” Sarajevo svojim klijenticama nudi POLYTECH implante kao visokokvalitetno i pouzdano rješenje kada je u pitanju estetska operacija ili estetska korekcija povećanja grudi.

Zašto koristiti POLYTECH implantate za grudi?

Danas intenzivno sarađuju sa distributerima širom svijeta (u više od 60 zemalja) i nude jedan od najširih raspona proizvoda za rekonstruktivnu, plastičnu i estetsku hirurgiju. Broje više od 170 zaposlenih (jedinica razvoja, proizvodnje, kontrole kvalitete i prodaje) stručnjaka samo u sjedištu kompanije koja se nalazi u Dieburg-u, Njemačka. Izuzetno su cijenjeni zbog stručnosti svog osoblja što ih stvrstava na liderske pozicije u određenim segmentima.

Vrste POLYTECH implantata za grudi

Portfolij vrhunskih medicinskih proizvoda obuhvata više od 1.500 varijacija implantata grudi za žene, implantata mekih tkiva za muškarce, kao i implantata tijela i gluteusa. Ovaj je raspon dopunjen po mjeri napravljenim implantatima, ekspanzijama tkiva, kompresijskim grudima, proizvodima ožiljnih terapija i instrumentima za liposukciju i pigmentaciju.

Proizvodni proces je mnogo složen i svaka etapa se posebno nadgleda i kontroliše kako bi se izbjegle eventualne greške ili nepravilnosti. Sirovi materijali od kojih se pravi tzv “školjka” implanta kao i gel koji se koristi za punjenje su certificirani proizvodi sa dugoročnom implementacijom. Proizvod se pušta u prodaju tek kada prođe sve testove prilikom proizvodnje, tako da sa sigurnošću možemo vjerovati u njegov kvalitet.

Kompanija izrađuje i “pasoše” za svaki ugrađeni implanta, i na njihov kvalitet daje doživotnu garanciju.


Ugrađivanje POLYTECH implantata za grudi i cijena

U Našoj maloj klinici cijena ugrađivanja implantanata za grudi radi povećanja grudi iznosi 5280,00 KM.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE KLIKOM OVDJE.

  • Objavljeno 02/11/2018
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...