Odaberite najbolje MENTOR implantate za vas

Kompanija MENTOR® proizvodi implantate za grudi više od 25 godina. MENTOR implantati su pogodni za povećanje kao i za rekonstrukciju grudi, a u samoj proizvodnji Mentor koristi najviše standarde kvalitete, dizajna i testiranja proizvoda. Zbog navedenog, Mentor danas uživa veliko povjerenje i poštovanje u medicinskim krugovima na svjetskoj razini i konstantno je prepoznavan od strane liječnika zbog izvanredne kvalitete i integriteta svojih proizvoda.

Vaše nove grudi. Vaše novo putovanje.

Pri odlučivanju o poboljšanju grudi treba mnogo toga uzeti u obzir. A vaši izbori su lični. Imate svoje razloge za započinjanje ovog putovanja i vaš izgled bit će jedinstven za vas. Ovaj tekst pomoći će vam da razumijete različite karakteristike dojki koje tražite i pomoći vam u cjelovitoj raspravi sa svojim hirurgom o mogućnostima i opcijama.

Vaše tijelo oblikuje vaše izbore

Mnogo je stvari koje morate uzeti u obzir kada su u pitanju vaši novi grudni implantati. Pri odabiru veličine, oblika i stila, Vi i naš hirurg razmotrit ćete značajke grudi kao što su volumen tkiva, opuštenost kože, postavljanje i pozicioniranje bradavica i te sama simetrija dojke.

Odabir pravog stila znači uspjeh

Evo šta trebate znati o odabiru grudnih implantata. Samo Vi znate šta ste tražite, pa uzmite u obzir ove važne čimbenike i razgovarajte o tome sa našim hirurgom pri posjeti Našoj maloj klinici.

  • Projekcija je profil implantata grudi ili koliko naprijed vaše grudi stoje.
  • Punoća znači koliko se dojka čini okruglom i punom. Što su vaše grudi punije, to ćete izgledati bolje, zapravo kao da nosite push-up grudnjak a vaše grudi će zapravo biti pozicionirane i čvrste bez ikakvih dodataka.

Zamislite sebe nakon estetskog tretmana povećanja grudi – u toj odjeći koju jedva čekate nositi!
Šta vidite? Sa kojom vrstom grudi zapravo zamišljate sebe?

oblik-grudi-txt2

Vaši ciljevi su jedinstveni za vas – i zato operativni zahvat na grudima i vaši implantati će biti jedinstveni također. Jedan od najvažnijih izbora koji ćete donijeti bit će sami vaši implantati – razmotrit ćete oblik, tip i površinu – da bismo vam pružili najbolje moguće implantate i estetski uredili grudi kako pristaje baš vama.

Pravi implantati za vas i vaše grudi

MENTOR® implantati za grudi imaju razne oblike, veličine i površine. Svaki stil nudi nešto različito za vaše individualno tijelo i način života, ponuda je upravo takva da biste što lakše mogli pronaći odgovarajući implantat za svoje nove grudi. Osvojite svijet svaki dan uz naš najpopularniji izbor implantata. Milioni žena poboljšali su svoj izgled i žive s prirodnim osjećajem MENTOR® MemoryGel® implantata za grudi, čineći svoj životni standard boljim sa višom dozom samopouzdanja nego ikada prije.

mentor-nmk-grudi-txt3

Upravo zato vam MENTOR® donosi implantate za grudi iza kojih stoji više od 30 godina istraživanja i stručnosti.

  • Objavljeno 22/03/2021
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...