Obavještenje o nastavku rada

Dragi naši klijenti,

obavještavamo vas da će uspostava rada naše klinike početi 11.05.2020. godine.

Zbog epidemiološkog statusa uslijed sitaucije sa COVID-19 protokol rada sa klijentima je slijedeći:

 • Naše osoblje prilikom naručivanja klijenata obavlja informativni razgovor kako bismo dobili zdravstvenu anamnezu u cilju zaštite i spriječavanja zaraze. Pitanja u informativnom razgovoru odnose se na:
  • putovanja u rizična područja u posljednjih 14 dana
  • kontakte s osobama koje su zaražene COVID-19 virusom
  • boravak u samoizolaciji ili karanteni u posljednjih 14 dana,
  • problem povišene temperature ili respiratorne probleme
 • Na ulazu je obavezna dezinfekciju ruku sredstvima koja su pripremljena. Sredstvo je dostupno i u svim toaletima te se pacijente i klijente potiče na dezinfekciju ruku nakon svakog novog kontakta s različitim površinama.
 • Osigurava se dovoljan razmak između termina kako bi obezbijedili smanjenu fluktuaciju klijenata i pacijenata u čekaonici zbog poštivanja propisanih pravila socijalnog distanciranja, odnosno izbjegavanje bliskog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra.

Molimo naše pacijente da prilikom dolaska na kliniku imaju adekvatnu propisanu zaštitu (masku i rukavice ). Naše osoblje u svom radu koriste svu potrebnu zaštitnu opremu ( FFP3/N95 maske, jednokratne sterilne ili nesterilne rukavice ovisno o vrsti zahvata, prozirne zaštitne naočale ili vizire za osoblje koje nosi dioptrijske naočale, kiruršku kapu i jednokratni mantil).

Molimo naše pacijente da dolaze bez pratnje na zakazane termine, a maloljetne osobe u pratnji jednog roditelja.

Molimo naše pacijente da na kliniku dolaze u dogovoreno vrijeme po prethodno zakazanom terminu. Termin zakazujete telefonski na broj 033/222-212.

U želji da pružimo najbolju uslugu, zdravstvenu sigurnost naših pacijenta i poštujemo propisana pravila u ovim okolnostima, ljubazno vas molimo za strpljenje i saradnju.

Radujemo se ponovnim susretima!
NMK tim

 • Objavljeno 06/05/2020
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...