O nama

Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika osnovana je 2011. godine u Sarajevu. Osnivači klinike su Prim. dr. sci. Aginčić Alija i Prim. dr. Čvorak Alemko.

U vrijeme osnivanja Klinike osmijeh gledaocima šire regije donosila je humoristička serija sa nazivom Naša mala klinika. Vedrina i osmjeh bili su inspracija da naša ustanova/klinika dobije ime po uzoru na izuzetno popularnu seriju. Enis Bešlagić, jedan od glavnih glumaca u tadašnjoj seriji i prijatelj naše Klinike jednom prilikom je rekao: Naša mala klinika do sada vas je samo nasmijavala, a od sada će i da vas uljepšava!

Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika primarno se bavi esteskom i plastično-rekonstruktivnom hirurgijom. Klinika je smještena u savremeno opremljenom prostoru u samom centru Sarajeva (Bosna i Hercegovina) na Skenderiji u ulici Adila Grebe bb.

Za klijente koji koji žele ljepši izgled bez hirurških zahvata, Klinika nudi široku paletu Anti-Aging tretmana u saradnji sa renomiranim brendovima. U saradnji sa Reviderm kozmetikom nudimo PRP tretmane i Microneedling uz najnoviji Dermapen 4 uređaj. Botox, te filere Belotero i Juvederm nudimo našim pacijentima uz vrhunske krajnje rezultate, a pacijentima zainteresovanim za lasersku epilaciju je na raspolaganju prvoklasni Alma Soprano Ice laser.

Naša mala klinika nastoji kontinuirano ulagati u stručno znanje svojih uposlenika i biti u trendu sa svjetskim novitetima u oblasti estetske, kao i plastično-rekonstruktivne hirurgije. Uz svakodnevne prakse, kao i česta inozemna učešća i edukacije, te praktične radionice usavršavamo naše stručno znanje, stičemo iskustvo i pružamo najbolju moguću uslugu našim pacijentima.

Da bismo uspješno pružili najbolju moguću uslugu i njegu našim pacijentima, kao i vrhunske rezultate, kontinuirano organizujemo posjete najboljih stručnjaka iz oblasti estetske i plastično-rekonstruktivne hirurgije, kao i plastičnih hirurga koji su svoje karijere stekli na najprestižnijim klinikama u svijetu. Imena doktora kao sto su Prof. dr. Miomir Ninković, Prof. dr. Nebojša Rajačić dolaskom u naš Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika doprinjeli su razmjeni evropskih i svjetskih iskustava i na taj način našim pacijentima ponudili savjete i hirurške zahvate koji se primjenjuju u najboljim klinikama širom svijeta.

Biti u korak sa razvojem tehnologije još je jedan od imperativa Centra za estetsku hirugiju Naša mala klinika.

Osim najmodernije opreme koja nam pomaže u hirurškim salama i koja garantuje maksimalnu sigurnost pacijentima, Klinika je opremljena i najsavremenijim uređajem za 3D fotosimulaciju pod nazivom Vectra XT 3D. Ovaj uređaj je trenutno jedinstven u Bosni i Hercegovini jer educira pacijente i omogućava im da utiču na operativni proces i unaprijed vide ishod estetskog zahvata na nosu, grudima i stomaku.

Naša misija je biti najbolja i najatraktivnija Klinika iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na tržištu koja pruža vrhunski kvalitet svojim pacijentima.

U skladu sa našom misijom, naša vizija je maksimizirati iskustva koja naši klijenti imaju i postati preferirani izbor pacijenata u Bosni i Hercegovini, regiji i šire.

Više informacija o cijeni ove usluge možete pronaći na stranici cjenovnik

Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Pogledaj ostale usluge
Datum objave: 01/12/2017
Hernija (kila ili bruh) nastaje kada se trbušni organi (najčešće crijevo) probiju kroz prednju trbušnu stijenku, te se ispupčuju ispod kože trbuha. | PROČITAJ VIŠE...
Datum objave: 01/12/2017
Dermalni fileri su namijenjeni tretiranju svih zona lica. Najvažniije od svega je što oni omogućavaju postizanje i zadržavanje prirodnog izgleda kontura lica. | PROČITAJ VIŠE...