O nama

O nama

Centar za estetsku hirurgiju "Naša mala klinika" je nastao iz želje za pružanjem kvalitetne usluge uz pristupačne cijene. Pružamo usluge iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na najvišem nivou, uz stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, što osigurava odlične rezultate i zadovoljstvo naših klijenata. Ljubazno osoblje i doktori će Vas informisati o svemu što Vas interesuje i dati odgovore na sva Vaša pitanja.

Naša mala klinika je moderna poliklinika čiji su osnivači prim. mr. sc. Alija Aginčić, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, prim. dr Alemko Čvorak, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, i prim. dr Abdulah Fazlić, specijalista opće i plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Centar je opremljen medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje estetskih zahvata primjenjujemo savremenu tehnologiju. U Našoj maloj klinici nudimo i kompletan anti-aging program koji podrazumijeva Botoks, filere i slične proizvode vodećih svjetskih firmi.

Osim usluga iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije, pružamo i usluge iz oblasti ginekologije. U okviru Naše male klinike radi ginekološko savjetovalište u kojem je angažiran iskusni ljekar, mr. sc. Sanjin Deković, specijalista ginekologije i akušerstva.

Naš tim stručnjaka


Prim. Dr.
Fazlić Abdulah


Dr.
Sanjin Deković


Prim. Dr.
Čvorak Alemko


Prim. Mr. Sc. Dr.
Aginčić Alija


Dr. Sci. Med.
Nedžad Rustempašić


Mr. Sci. Med.
Goran Obradović


Prim. Dr.
Faruk Kulenović


Prim. Dr.
Zlatko MahićSokolović JasminaŠukalić AjlaĆehaja SabinaTarić JasminaZahiragić AjlaMajda Mulić