hernija-operacija-nasl-580
Operacija kile (hernija/bruh) i postoperativni oporavak
27/05/2021
Podizanje obrva Silhouette soft nitima – “Fox eyes”
28/05/2021

Predstavljavamo novog člana tima: Omar Čvorak – dio tima Naše male klinike

omarcvorak-photo-580

omarcvorak-photo-900

Omar Čvorak rođen je  2. marta 1996 godine.

Završio je  Drugu gimnaziju u Sarajevu u generaciji 2010-2014.

Nakon završene srednje škole upisao je Medicinski fakultet u Sarajevu 2014. koji je uspješno završio 2020. godine.

Omar je učestvovao na edukacijama za Belotero, Radiesse, te u budućnosti planira usavršiti svoj rad kroz najmodernije edukacije kako bi našim pacijentima pružio najbolju uslugu. Trenutno Omar učestvuje u Mertzovom program za edukaciu trenera kako bi postao regionalni trener za Merz.

U korak s vremenom

Naša mala klinika nastoji kontinuirano ulagati u stručno znanje svojih uposlenika i biti u trendu sa svjetskim novitetima u oblasti estetske, kao i plastično-rekonstruktivne hirurgije. Uz svakodnevne prakse, kao i česta inozemna učešća i edukacije, te praktične radionice usavršavamo naše stručno znanje, stičemo iskustvo i pružamo najbolju moguću uslugu našim pacijentima.

Da bismo uspješno pružili najbolju moguću uslugu i njegu našim pacijentima, kao i vrhunske rezultate, kontinuirano organizujemo posjete najboljih stručnjaka iz oblasti estetske i plastično-rekonstruktivne hirurgije, kao i plastičnih hirurga koji su svoje karijere stekli na najprestižnijim klinikama u svijetu.

U skladu sa našom misijom, naša vizija je maksimizirati iskustva koja naši klijenti imaju i postati preferirani izbor pacijenata u Bosni i Hercegovini, regiji i šire. Biti u korak sa razvojem tehnologije još je jedan od imperativa Centra za estetsku hirugiju Naša mala klinika.

Messenger icon
Live chat sa našim timom