Do mladolikog izgleda Vašeg lica uz face lifting tretman na Našoj maloj klinici
03/08/2019
Bolujete li od proširenih vena? Naša mala klinika ima lijek!
05/09/2019

Naša mala klinika ponosni partner 25. Sarajevo Film Festivala

Otvoren 25. Sarajevo Film Festival

Sinoć je u Sarajevu ispred Narodnog pozorišta upriličeno svečano otvaranje 25. Sarajevo Film Festivala. Svečanom ceremonijom otvoreno je jubilarno izdanje Festivala koji važi za jedan od najbitnijih filmskih, ali i kulturno-umjetničkih događaja ne samo u regionu, već i u Evropi. Sarajevski Festival je odavno dobio epitet najznačajnije filmske smotre u regiji zbog sistematskog promicanja filmskog stvaralaštva i kreativnih mladih redatelja, scenarista i glumaca. Ovogodišnji SFF bit će najveći po broju prikazanih naslova, jer će publika u narednih sedam dana koliko traje festival imati prigodu vidjeti 270 filmova iz 56 zemalja u okviru 18 različitih programa.

Ovo je i po broju filmova i po broju gostiju najveći festival u ovih 25 godina“, istakao je osnivač i direktor SFF-a Mirsad Purivatra.

Naša mala klinika je ponosni partner ovogodišnjeg jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala

U sklopu festivalskih aktivnosti, Naša mala klinika kao ponosni partner ovogodišnjeg jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala, organizuje prijem i večeru pod nazivom “Umjetnost i ljepota“. Tim Naše male klinike zajedno sa timom Sarajevo Film Festivala priprema prijem i večeru za drage prijatelje, partnere, klijente i goste u subotu, 17. augusta. Partnerstvo Naše male klinike i Sarajevo Film Festivala bit će ozvaničeno trenucima koji duže ostaju u sjećanju i dobivaju pravu vrijednost tek kada se podijele sa dragim ljudima.

Pogledajte foto galeriju sa večeri “Umjetnost i ljepota” KLIKOM OVDJE!

 

Messenger icon
Live chat sa našim timom