Ne zaboravite, da bi koža bila lijepa važno je da znamo šta jedemo!
07/04/2020
Donosimo kakve rituale ima TV voditeljica Samra Menzilović u izolaciji - 580
Donosimo kakve rituale ima TV voditeljica Samra Menzilović u izolaciji
14/04/2020

Kako poznati provode vrijeme u izolaciji

Kako poznati provode vrijeme u izolaciji-580

Poznato TV lice Emina Delić Pazalja svoje dane u izolaciji provodi sa svojom porodicom ali pronađe vrijeme da se njeguje, dok izolaciji i pandemiji ne bude kraj, da može da se prepusti stručnjacima iz Naše male klinike kako i sama kaže.

Vrijeme koje nam fali, sada imamo u izobilju. I maksimalno ga koristimo. Izmisljamo nemoguće načine zabave, pa nam dosadi.. pa sve ispočetka. Starije komšije upitajte šta im treba, osjećat ćete se korisno i dobro. Ne zaboravite se posvetiti i sebi, makar na nekoliko minuta pred spavanje ili u pauzi kada djeca ne traže stotinu stvari odjednom i milion puta kažu mama. 🙂 Iz kuhinje izvucite sastojke i nahranite kožu sami. Med, cimet i soda zajedno, čudesna kombinacija za masku koja hrani lice. Dok čekamo povratak u ruke profesionalaca Naše male Klinike, ne zaboravite njegovati sebe“, izjavila je Emina te podijelila fotografiju bez šminke sa našim čitateljima.

Delić-Pazalja

Napominjemo da je Emina stalno pred TV kamerama i prije izvesnog vremena „riješila“ se bora mrštilica.

Moram biti iskrena da sam bila neodlučna oko donošenja odluke da se riješim bora mrštilica. Zbog svog posla željela sam zadržati prirodni izgled i ne izgledati previše „plastično“, ipak je moje lice ono što prvo gledatelji vide. Oduševljena sam i zadovoljna koliko mi je ova mala intervencija, koja traje svega par minuta uljepšala svakodnevicu. Najvažnije mi je bilo da je bezbolno i da nema „oporavka“ kako bih mogla raditi nesmetano“, zadovoljno se prisjeća Emina.

Ne zaboravite da ukoliko se odlučite za Botox, da vodite računa da Vas tretira iskusni doktor koji može prosuditi veličinu vaših mišića, te koliko vam je Botoxa potrebno. Ako se odlučite na Botox ili rezultat Botoxa mora biti prirodan izgled lica, s ublaženim borama koje su i dalje prisutne i daju karakter mimičkih, a ne staračkih bora.

Messenger icon
Live chat sa našim timom