Operativni zahvat rješavanja kile/bruha – hernioplastika
08/11/2021

BLACK NOVEMBAR PONUDA -30% Pravo je vrijeme za lasersku epilaciju.

U Našoj maloj klinici koriste najmoderniji uređaj Alma Soprano Ice koji ima sonde s hlađenjem – koriste se u pokretu, pa je bol svedena na minimum. Stoga smo odlučili da ove sedmice (15.11. -19.11.) obradujemo sve koji žele da se riješe dlačica, naime kupovinom vaučera ostvarujete popust od 30% na lasersku epilaciju. Možete kupiti neograničen broj vaučera, te sami birati regije koje ćete tretirati. Vaučer se iskorištava u dogovoru sa medicinskim osobljem.

Laserska epilacija je najučinkovitiji i najdugotrajniji način za uklanjanje neželjenih dlačica. Za uklanjanje dlačica koristi se laser – koji emitira svjetlost određene talasne dužine. Svjetlost apsorbira pigment, pa dolazi do uništenja ćelija koje proizvode dlaku. Laser djeluje samo na dlake koje su u fazi rasta, te se zbog činjenice da rastu u nekoliko faza, tretman mora ponoviti više puta. Broj tretmana je individualan, a najbolje rezultate imaju osobe sa svijetlom kožom i tamnim dlakama. Važno je poštovati i vremenski razmak između tretmana – kako bi laser djelovao na dlaku u tačno određenoj fazi njenog rasta. Vremenski razmak između tretmana je između četiri i osam sedmica, u zavisnosti od tretirane zone.

Također, zbog različitih sondi, učinkovit je na svim tonovima kože i radi čak i na svijetlim dlačicama. Alma Soprano Ice – može se bezbjedno koristiti na čitavom tijelu, kako kod žena, a tako i kod muškaraca.

Soprano ICE koristi SHR metodu Alma lasera koja podrazumijeva uključivanje višestrukih laserskih talasnih dužina, čime omogućava bezbolno, trajno uklanjanje dlačica. Metod zagrijavanja je jedinstven i efikasno oštećuje folikul dlake, dok je posebna ICE™ tehnologija, integrirana u Soprano ICE, rashlađuje površinu kože, čime sprečava osjećaj bola i površinska oštećenja kože kao i opekotine.

Messenger icon
Live chat sa našim timom