Sigurna u sebe uvijek i svugdje
12/11/2018
Doktori Naše male klinike: Povjerenje i zadovoljstvo pacijenata je naša misija
24/02/2019

BELOTERO HYDRO fileri

Starenje kože

Starenje kože je multifaktorijski proces koji se sastoji od dva različita i neovisna mehanizma: unutarnjeg i vanjskog starenja. Mlada koža zadržava svoj turgor, elastičnost i gipkost, između ostalog, zbog visokog sadržaja vode. Uticaj vanjskih faktora, uz normalan proces starenja, uzrokuje gubitak vlage. Ključna molekula uključena u vlažnost kože je hijaluronska kiselina (HA) koja ima jedinstvenu sposobnost zadržavanja vode.

Hidratacija kože

S obzirom da su naša tijela sastavljena od više od 50% vode, vjerojatno ne iznenađuje da je voda jedan od najvažnijih izvora energije za vaše tijelo. Svakog dana gubimo vodu u velikim količinama i tu tekućinu treba redovito nadopunjavati, međutim, voda unesena oralno će prvo doći do drugih dijelova tijela prije nego što dođe do vaše kože. Vaša koža je organ (zapravo najveći organ u našim tijelima) koji zahtijeva adekvatnu hidrataciju da bi funkcije koje obnaša bile potpune, a i da bi njen izgled bio svjež, zdrav i privlačan.

Adekvatno hidrirana koža može:

  • Usporiti proces starenja. Ostati dobro hidratiziran može pomoći u održavanju elastičnosti vaše kože i borbi protiv pojave bora.
  • Poboljšati izgled vaše kože. Vjerojatno nije iznenađenje, ali nedostatak hidratacije može učiniti vašu kožu suhom i zategnutom.
  • Osloboditi kožu od toksina. Kada se pravilno hidrira, vaša koža poprima sjajniji izgled. To je zato što se vaša koža ne može osloboditi otrova bez odgovarajuće hidratacije, što rezultira iritacijom i upalom.
  • Smanjiti pojavljivanje akni. Dehidrirana koža šalje signale žlijezdama da bi proizvela više masnoće kao svojevrsni odbrambeni mehanizam. Čuvajući kožu dobro hidriranu, ona postaje manje masna i onemogućava pojavu akni.

Najdramatičnija histohemijska promjena uočena u starenju kože je izraziti nestanak epidermalne HA, dok je HA još uvijek prisutna u dermisu. Hidriranje tijela jednako je važno kao i hidriranje vaše kože, ali vraćanje izgubljene hidratacije izravno u vašu kožu ključno je za njeno zdravlje i izgled.

BELOTERO HYDRO Fileri

BELOTERO HYDRO je idealan izbor za dehidriranu kožu ili kao preventivni tretman u anti-agingu.

Sa BELOTERO HYDRO koža vraća mladalački, sviježi i elastični izgled, a iznutra postaje zdravija i otpornija na vanjske faktore.
Pobjednička kombinacija HA i glicerola nudi vam potpunu hidrataciju kože iznutra.

BELOTERO HYDRO je jedinstveno razvijen kako bi poboljšao tonus i teksturu kože u područjima kao što su:
– Lice
– Vrat
– Dekolte
– Ruke

ZAKAŽITE VAŠE BESPLATNE KONSULTACIJE KLIKOM OVDJE.

Messenger icon
Live chat sa našim timom