Naša mala klinika i CARLANDER postali medjiski partneri

Naša mala klinika i CARLANDER postali medjiski partneri

“Naša mala klinika” i CARLANDER | auto moto sport & lifestyle portal postali su medjiski partneri.

CARLANDER portal kao stručni mediji iz oblasti automobilizma ne tako davno uveo je i rubriku lifestylea što je kod čitatelja naišlo na pozitivne reakcije. Takvom odlukom proširila se populacija naših čitatelja, kako starosno, tako i spolno, zbog čega smo odlučili da odemo i korak dalje u proširenju naše publike.
S tim ciljem odlučili smo da uvedemo rubriku “Zdravlje i ljepota” koja će donositi na sebi svojstven način zanimljive teme i sadržaje. Obzirom da CARLANDER mediji od svog nastanka nastoji pružiti samo najkvalitetnije informacije i sadržaje, zadatak pronalaska medijsko partnera za buduću rubriku nije bio jednostavan, ali ipak smo uspijeli pronaći odgovarajućeg partnera.

Naš medijski partner za rubriku “Zdravlje i ljepota” postala je vodeća estetsko rekonstruktivna klinika iz Sarajeva, simpatičnog i originalnog imena “Naša mala klinika”. Ona okuplja vrhnski tim stručnjaka iz domena estetske i rekonstruktivne hirurigije, koji čine prim. dr. Alemko Čvorak i prim. mr. sc. dr. Alija Aginčić (Link: ostali članovi tima NMK).
Uspješni tim doktora Čvorak-Aginčić u budućem periodu našim čitateljima će prenijeti svoj iskustva, znanja i savjete kroz rubriku “Zdravlje i ljepota”. Doktori Čvorak i Aginčić strastveni su zaljubljenici u automobile i već su odavno dio naše publike, pa za sklapanje partnerskog odnosa nije trebalo mnogo.

U online brojevima CARLANDER Magazina čitajte o estetskim zahvatima koje najčešće koriste muškarci, ali i žene, šta im to donosi i zašto to rade.

Izvorni tekst možete pronaći na linku: http://www.carlander.ba/vijesti-2/nasa-mala-klinika-i-carlander-postali-medjiski-partneri/

  • Objavljeno 01/01/2015
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...