amer-kadic-naslovna9

Muškarci i estetski zahvati

Botox je i dalje jedan od najčešćih tretmana protiv bora oko očiju i usta. Muškarci širom svijeta sada biraju opcije Botoxa. Njegova brzina i postignuti izvanredni rezultati dvije su jasne prednosti koje tretman pruža muškarcima koji žele poboljšati svoj izgled.

George Clooney

George Clooney, jedan od najcjenjenijih glumaca svoje generacije dugi niz godina bio je poznat po privlačnosti srebrne kose, ali njegova je mladenačka koža pomogla uravnotežiti izgled njegove zrelije boje kose. Mnogi sumnjaju da je izgled njegove kože rezultat ubrizgavanja Botoxa poslednjih godina.

Takođe se čuju glasine da je George Clooney podvrgnut blefaroplastici kako bi mogao ukloniti „kesice“ ispod očiju koje se pojavljuju kod muškaraca njegovih godina. Sa 54 godine, George Clooney ostaje jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, a najnovija fizička poboljšanja osiguravat će mu da ostane vrhunskog izgleda za nadolazeće filmove.

Steve Martin

Steve Martin glumac je koji je zadržao svoju privlačnost tokom nekoliko desetljeća. On je jedan od rijetkih glumaca koji je sada toliko popularan, kao što je bio u 1980-ima kada je bio na vrhuncu slave. Možda je tajna njegove popularnosti (osim glumačkog i komičnog talenta) nekoliko tretmana Botox-om koji su pomogli glumcu da zadrži svoj mladenački izgled. Poput Clooneyja, i Steve Martin imao je sijedu kosu, pa su mu zato tretmani botoxom pomogli da zadrži dosljedan izgled koji je publici i dalje privlačan dok je Steve sada navršio 70-te.

Amer Kadić

Poznati bh. Influenser Amer Kadić često govori o estetskim zahvatima i  botoxu.

«Muškarci jednako kao i žene treba da vode računa o svom izgledu, pored ishrane, redovnog vježbanja trudim se da imam lijepu i njegovanu kožu, te glatku zahvaljujući botoxu i hijarulonu. Ne vidim zašto bi nešto bilo samo za muškarce ili samo za žene. Važno je da znate šta želite i šta je to što će vam popraviti raspoloženje. Za korekcije i botox nikada nije ni rano iz rzloga što je lakše usporiti starnej nego varaćati vrijeme unazad, rekao je Kadić.

Kao što su ovi muškarci dokazali, Botox može pomoći muškarcima da održavaju svoj muževan izgled i držanje tokom mnogih godina i u svim dobima. Da biste saznali više o najnovijim tretmanima Botox-a, razgovarajte sa našim stručnim timom.

  • Objavljeno 03/11/2020
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...