memorygel-implantat-900

MENTOR MEMORYGEL XTRA – Prirodan implantat sa poboljšanim svojstvima

Za žene koje žele mekan i prirodan implantat na dodir, sa povećanom projekcijom, punoćom i postojanošću tu je MemoryGel Xtra silikonski implantati.

U testu na slijepo 9 od 10 pacijentica preferira MemoryGel Xtra implantate na dodir u poređenju sa implantatima drugih proizvođača.

Memory Gel Xtra implantati su punjeni Mentor® Memory Gel ©kohezivnim gelom, posjeduju inovativni Mentor® omotač, a precizno punjenje svake veličine tačno odgovarajućim volumenom spriječava nastanak jamica ili naboravanja implantata pod kožom.

Sve ove osobine su se spojile u MemoryGel Xtra implantatu, kako bi pružile ženama postojan, ali prirodan implantat sa poboljšanim svojstvima.

Istraživanje o augmentaciji Mentor® Memory Gel Xtra implantatima

Ispitivanja pacijentica koja su se podvrgnule primarnoj augmentaciji sa Mentor® Memory Gel Xtra implantatima su pokazala da je 97% pacijentica VISOKO ZADOVOLJNE postignutim rezultatima i izborom implantata, a kod primarne rekonstrukcije brojka je 99%.

Zahvaljujući dizajnu Memory Gel Xtra implantata, pacijentica može postići željenu projekciju i rezultat sa manjom kubikažom tj. težinom implantata.

Gdje možete pronaći Mentor implantate?

Naš centar je opremljen medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih zahvata primjenjujemo savremenu tehnologiju. U Našoj Maloj Klinici nudimo kvalitetan spektar operativnih zahvata tako da sve tretmane koje nudimo zapravo radimo po svjetskim standardima, jer briga o pacijentu je na prvom mjestu.

Korekciju grudi možete obaviti u Sarajevu u Centru za estetsku hirurgiju Naša Mala Klinika. Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika nalazi se u Ulici Adila Grebe bb. U Sarajevu uslugu povećanja grudi možete pronaći na više mjesta, specijaliziranih privatnih klinika i poliklinika, međutim ovakve specijalizirane operacije i korekcije je najbolje prepustiti stručnjacima plastične i estetske hirurgije.

Za više informacija o prednostima MemoryGel Xtra implantata obratite se stručnom osoblju Naše Male Klinike.

  • Objavljeno 08/09/2022
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...