MENTOR implantati za grudi

O Mentor implantatima za grudi

Osnovana 1969. godine, kompanija Mentor Worldwide LLC je jedan od vodećih proizvođača medicinskih proizvoda za globalno tržište estetske hirurgije. Sjedište kompanije je u Irvineu u Kaliforniji, a proizvodnja se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama i Holandiji. Tvrtka se bavi razvojem, proizvodnjom i veleprodajom inovativnih proizvoda visoke kvalitete potkrijepljene znanstvenim dokazima, na tržišta diljem svijeta. Zbog renomea kompanije, kao i provjereno-kvalitetnih proizvoda u vidu implantanata ili implanta za grudi, Centar za estetsku i plastičnu hirurgiju “Naša mala klinika” Sarajevo svojim klijenticama nudi Mentor implante kao visokokvalitetno i pouzdano rješenje kada je u pitanju estetska operacija ili estetska korekcija povećanja grudi.

Zašto koristiti Mentor implantate za grudi?

  • Više od 25 godina iskustva u proizvodnji implantata za grudi.
  • Mentor implantati su licencirani CE i FDA certifikatima kao zlatnim standardom za proizvode u estetskoj hirurgiji u Europi i svijetu.
  • 20 godina kliničkih studija je pokazalo da su Mentor implantati sigurni i efikasni, a zadovoljstvo pacijentica sa Mentor implantatima je na vrlo visokoj razini.
  • Mentor je tvrtka koja je prva na tržištu prezentirala ograničeno jamstvo na sve silikonske implantate čime je pokazala sigurnost i pouzdanost u kvalitetu svojih proizvoda.
  • U 2009. godini Mentor je kupljen od strane konglomerata Johnson&Johnson. Sa više od 125 godina iskustva Johnson&Johnson je u svijetu poznata kao konglomerata koja uživa najveće povjerenje među dionicima.

Jamstvo ili garancija na Mentor implantate za grudi

Trajna briga za pacijenta znači da se uz MENTOR implantate za grudi punjene silikonskim gelom možete opustiti. Uz Mentor jamstvo  ili garanciju pacijentu je osigurano:

  • Besplatan / Automatski upis
  • Doživotna besplatna zamjena implantata u slučaju rupture
  • Besplatna zamjena proizvoda u slučaju nastanka kapsularne kontrakture (Baker III/IV), dvostruke kapsule i kasnog seroma kod primarne augmentacije za prvih 10 godina
  • Besplatni kontralateralni implantat na zahtjev hirurga

Kvaliteta Mentor implantanata za grudi

O samoj kvaliteti brenda Mentor svjedoči i činjenica da je 2009. godine kompanija kupljena od strane svjetske kompanije Johnson&Johnson koja je 2016. godine na Forbes-ovoj ljestvici (“2016. Top brands: Most trustworthy“) zauzela prvo mjesto u konkurenciji među 100 svjetskih kompanija kao brand koji uživa najviše povjerenja od dioničara.

Iste godine Johnson&Johnson je zauzeo vodeće mjesto prema američkom časopisu Barron (“Barron’s annual ranking of the world’s most respected companies.“) kao kompanija koja uživa najviše poštovanja čime je prestigla prošlogodišnjeg pobjednika, tvrtku Apple.

Ugrađivanje Mentor implantata za grudi i cijena

U Našoj maloj klinici cijena ugrađivanja implantanata za grudi radi povećanja grudi iznosi 5280,00 KM.

ZAKAŽITE BESPLATNE KONSULTACIJE KLIKOM OVDJE.

  • Objavljeno 02/11/2018
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...