Liposukcija – Kompaktan i moćan LipoSurg uređaj za liposukciju

Šta je liposukcija?

Liposukcija je hiruška procedura kojom se odstranjuju, usisavaju nepoželjne naslage sa određenih dijelova tijela. Liposukcija je najpopularniji estetski zahvat u cijelom svijetu, te se i kod nas sve više pacijenata se odlučuje za ovaj estetski zahvat. Veliki broj zadovoljnih pacijenata potvrđuju efikasnost u oblikovanju tijela.

Ukoliko ste se odlučili za estetski zahvat liposukciju, morate biti upoznati sa svim detaljima samog zahvata, kao i sa samim uređajem kojim se estetski zahvat izvodi. Uređaj za liposukciju koji posjeduje Naša mala klinika je uređaj koji odgovara svim svjetskim standardima i uređaj koji predstavlja inovaciju u svijetu estetske hirurgije.

LipoSurg – kompaktni i moćni uređaj za liposukciju od sada u Našoj maloj klinici

LipoSurg, kompaktni uređaj za liposukciju, švicarskog proizvođača Neuvag kombinuje funkcije infiltracije i liposukcije pomoću električne energije u jedinstven uređaj. Visok stepen infiltracije integrisane peristaltičke pumpe rezultira savršenim uređajem za svakodnevnu upotrebu uz razvijeni kanilni sistem sa optimizovanim usisnim kanalom. Suvišno masno tkivo se odstranjuje kroz kanile, elektro mehaničkim pokretima naprijed natrag. Posebno je istaći činjenicu da ovakvi pokreti LipoSurg uređaja ne izazivaju traume tkiva, te da je krvarenje dovedeno do minimuma.

Ovaj tip liposukcije omogućava fino skulpturiranje tijela uz pomoć dodane snage elektromotora. LipoSurg uređaj doslovno „rastresuje“ mast u vodenom mediju, nakon čega se ona pomoću kanila skuplja u posebni spremnik.

Prednosti LipoSurg aparata za liposukciju 

Neke od prednosti LipoSurg uređaja za liposukciju su:

  • Brzo i lako razbijanje masti vibracijama do 3600 trzaja u minuti
  • Efikasno usisavanje masti
  • Niske vibracije – manja trauma tkiva
  • Komforni hod kanila: 2mm
  • Izrađen od materijala visoke kvalitete
  • Uvećan usisni kanal za optimalnu ekstrakciju masti

LipoSurg uređaj daje bolje rezultate i samnjuje oporavak pacijenta u odnosu na druge uređaje za liposukciju.


Iskustva pacijenata i cijena liposkcije (zahvata)

U Našoj maloj klinici cijena liposukcije iznosi od 800,00 do 3500,00 KM.

Kompletan i detaljan cjenovnik liposukcijskih usluga pogledajte klikom OVDJE, dok dosadašnja iskustva pacijenata možete pronaći klikom OVDJE.

ZAKAŽITE VAŠE BESPLATNE KONSULTACIJE KLIKOM OVDJE.

  • Objavljeno 07/11/2018
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...