Liposukcija Sarajevo BiH

Liposukcija, iskustva i cijena, Sarajevo BiH

Šta je to liposukcija?

Liposukcija je jedan od najčešćih zahvata u estetskoj kirurgiji. Naziv znači upijanje (sukcija) masti (lipo). Ova tehnika se koristi za preoblikovanje tijela trajnim odstranjivanjem nakupina masnog tkiva. Obično se provodi u donjem dijelu leđa, trbuhu, iznad stražnjice, u stražnjem dijelu natkoljenice – ispod stražnjice, na bokovima i na bočnim stranama stražnjice. Cilj liposukcije je oblikovanje dijelova tijela, tako da poprime vitak, atletski, proporcionalni izgled.

Saznajte više o liposukciji na sljedećem linku: KLIKOM OVDJE.

Gdje obaviti liposukciju u Sarajevu?

Liposukcija u Sarajevu se može obaviti na mnogo poliklinika i u mnogo specijalizovanih ordinacija. Međutim, liposukcijski zahvat može postati veoma komplikovan, čak i rizičan ukoliko se ne radi po naprednijim procedurama i ukoliko se zanemaruje zdravlje pacijenata i pažnja pri izvođenju zahvata. Stoga je zahvat najbolje obaviti u već dokazanim poliklinikama koje posjeduju iskustvo, reference i čijim radom su pacijenti zadovoljni. Liposukcija je rutinski zahvat u Našoj maloj klinici u Sarajevu. Ako želite više saznati o liposukciji i obaviti besplatan pregled i konsultacije sa našim stručnjacima, posjetite nas u Sarajevu, na Skenderiji u ulici Adila Grebe bb. Rado ćemo Vam izaći u susret i dati stručno mišljenje koje će Vam poboljšati kvalitet života i unaprijediti zdravstveno stanje.

Cijena liposukcije u Sarajevu

Cijena liposukcije u Sarajevu varira u zavisnosti od ustanove do ustanove, doktora i aparature. Posebna pogodnost koju nudimo u Našoj maloj klinici je jedinstvena cijena za liposukciju. Moguće je izvršiti liposukciju jedne regije ili više regija odjednom. Za liposukciju više regija cijena je znatno niža.

Cijena liposukcije po regijama varira od 800,00 KM do 3500,00 KM, dok za više regija moguće je kombinirati cijene liposukcije.

Pogledajte cijene liposukcije po regijama na našem cjenovniku KLIKOM OVDJE.

  • Objavljeno 01/08/2017
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...