Sve što trebate znati o tretmanu povećanja usana hijeluronskim filerima
18/11/2019
Njega kože tokom zime
06/12/2019

Pripremimo se za ljeto na vrijeme zahvaljući Laserskoj epilaciji

Naša Mala Klinika – Laserska Epilacija

Mi to radimo brzo, jednostavno i sugurno. Pozovite nas na broj tel: +38733222-212 i zakažite svoj termin kako biste se riješili neželjenih dlačica zauvijek.

Posted by Centar za estetsku hirurgiju on Thursday, November 14, 2019

Laserska epilacija Soprano ICE laserom

Laserska epilacija zahvaljujući inovativnim, najnaprednijim tehnologijama integrisanim u Soprano ICE lasere za epilaciju, omogućava da su tretmani za uklanjanje neželjenih dlačica bezbolni, brži nego ranije, bezbjedni za sve tipove kože u svako doba godine i omogućavaju uklanjanje i svijetlijih dlaka.

Posebna ICE™ tehnologija u Soprano ICE laserima

Soprano ICE laseri posjeduju sonde koje generišu laserske snopove u više talasnih dužina Alex 755 nm i Speed 810 nm čime je omogućen tretman svih tipova kože u svako doba godine. Soprano ICE koristi SHR metodu Alma lasera, u dermis prodire veliki broj kratkih laserskih impulsa kojima se kumulativno postiže potrebna temperatura za uklanjanje dlačica, a pri tome ne stvara bol, jer ne zagrijava okolnu regiju i tkivo. Posebna ICE™ tehnologija, integrisana u Soprano ICE, jako i efikasno rashlađuje površinu kože, čime spriječava osjećaj bola, te površinska oštećenja kože i opekotine.

 

Messenger icon
Live chat sa našim timom