Ko su najbolji kandidati za hijaluronsko popunjavanje usana?580
Ko su najbolji kandidati za hijaluronsko popunjavanje usana?
02/03/2020
Najefikasnije tehnike podmlađivanja lica u Našoj maloj klinici580
Najefikasnije tehnike podmlađivanja lica u Našoj maloj klinici
05/03/2020

Pomladite kožu zahvaljujući Dermapenu


Kako
starimo, naša koža raste i postaje labava i manje elastična. Glavni razlog za to je smanjenje fibroblastnih stanica, koje grade blokove kolagenskih proteina. Starenje rezultira borama , što čini našu koža čini vrlo naboranomali postoji način za borbu protiv tog procesa zahvaljujući micro needlingu i Dermapenu.

Očito, ne možemo zaustaviti starenje, ali definitivno možemo usporiti taj proces. Dermapen ima za cilj dati svima priliku da izgledaju zdravije i osjećaju se bolje.

Što je micro needling?

Micro needling terapija je vrlo jednostavan postupak koji koristi ručno kontrolirani uređaj sa sitnim, plitkim iglama kako bi probušio vanjski sloj kože kako bi se stvorila kontrolirana ozljeda kože. Ovo oštećenje kože stimulirat će vaše tijelo da proizvodi novi kolagen i elastin. Svježe proizvedeni kolagen podmladit će vašu kožu ispunjavanjem sitnih linija, što rezultira ukupnim poboljšanjem teksture i nepropusnosti kože uklanjanjem bora, ožiljaka i strija koje mogu učiniti da izgledate mlađe dok starite.

Može se koristiti na mnogim drugim dijelovima tijela, kao što su ruke, noge, vrat, leđa i trbuh.

Jedna terapija traje 30 minuta. U početku, vaša koža će biti malo crvenaslična laganoj opeklini, ali vaša koža će se vratiti u normalu u nekoliko dana. Prirodni rast kolagena neće se dogoditi odmah; odvija tijekom sedmica i mjeseci. Ovaj tretman nije dizajniran da bude “instant fix”, ali je namijenjen za poboljšanje zdravlja vaše kože u dugoročno.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana temelji se na dvije stvari: prvi su rezultati koje želite postići, a drugi se izvodi dio tretmana tijela. Za bore ili strije, ovisno o težini, možda će vam trebati 4 do 8 tretmana kako biste postigli optimalne rezultate.

Molimo, imajte na umu da su svi tretmani raspoređeni u razmaku od 4 do 6 sedmica kako bi se osiguralo zdravlje i sigurnost vaše kože. Rizik je minimalan. Nakon tretmana mogu se pojaviti suha koža ili crvenilo, što će se obično povći u roku od sedam dana.

 

Messenger icon
Live chat sa našim timom