mentor-implantati-580
Odaberite najbolje MENTOR implantate za vas
22/03/2021
“Vampirski tretman” sve vise popularniji kako kod slavnih tako i kod običnih ljudi-580
Zašto je “VAMPIRSKI TRETMAN” tako popularan?
30/03/2021

LASERSKA EPILACIJA LICA: Lice nikako ne treba brijati

epilacija-lica-580

epilacija-lica-900

U današnje vrijeme žene uklanjaju dlačice s tijela i lica na različite načine. Kada govorimo o brijanju posebno su fokusirane na pazuhe, bikini zonu i noge. No, žene su sada počele brijati i svoja lica. Laserska epilacija lica kao najnoviji trend među populacijom koja traži rješenja za svoje probleme.

Depilacija dlačica iznad gornje usne i na području brade je jedno od najčešćih područja za uklanjanje dlaka. Lasersko uklanjanje dlačica nudi trajno riješenje za razliku od učestalog brijanja ili izbjeljivanja.

Dlakavost predstavlja estetsko-kozmetički problem

Pojačana dlakavost je problem koji muči veliki broj žena, ali i muškaraca. Najčešće predstavlja kozmetički problem, koji na osobu ima i jak psihološki utjecaj. Britvice, vosak ili krema za depilaciju postali su sastavni dio života svake žene koja kožu želi održavati glatkom i bez dlačica. No, savremene i sve naprednije metode omogućavaju da ih se riješite zauvijek, uz upotrebu posebnih lasera!

Da bi se to postiglo, energija lasera mora prodrijeti nekoliko milimetara u kožu kako bi se dosegnuo korijen dlačica. U trenu kada dopre do melanina (pigment ) u dlaci, svijetlost se apsorbira, i pretvori u toplotu koja uništava dlačice

Što je dlaka tamnija, deblja i gušća, to je apsorpcija veća Uništavaju se samo dlačice u fazi rasta, pa je za postizanje potpunog rezultata tretman potrebno ponoviti 4 do 6 puta.

Rezultati tretmana

Rezultat tretmana također ovisi o eventualnim endokrinološkim problemima, te genotipu klijenta. Kako bi se postigla što veća učinkovitost, bitno je dogovoriti plan tretmana sa specijalistom, ovisno o vašem tipu kože i kose. Povremeni tretmani održavanja bi, također mogli biti potrebni. Najčešće se laserski tretiraju noge, pazusi, gornja usna, brada, bikini područje, intimna zona i ruke. Međutim, neželjene dlačice moguće je ukloniti s gotovo svakog dijela tijela, izuzev kapaka i područja očne jabučice.

Messenger icon
Live chat sa našim timom