Izgled operativnog zahvata blefaroplastike na Našoj maloj klinici u Sarajevu
12/03/2021
mentor-implantati-580
Odaberite najbolje MENTOR implantate za vas
22/03/2021

BELOTERO® Revive za besprijekoran izgled lica

belotero-revive-580

BELOTERO® Revive proizvod nove linije u održavanju i unaprjeđivanju kvalitete kože lica. U grupi je sa svim skin boosterima, PRP tretmanima, biostimulacijskim pilinzima i mezoterapijskim protokolima.

BELOTERO® Revive idealan je za žene koje ne žele drastičnu transformaciju, nego učinkovit „boost“ energije. Glavni cilj ovog tretmana je dati koži čvrstoću i elastičnost, a da lice pritom izgleda posve prirodno, kao da sjaj kože nikad nije ni izblijedio.

Društveni i modni trendovi danas akcenat stavljaju na kvaliteti u njezi kože, te nameću besprijekoran izgled lica. Žene u nastojanju da prate zadane trendove, traže rješenje za postizanje lijepe i mladolike kože koje neće biti drastično, ali treba da bude efektivno.

Šta su BELOTERO® Revive skin boosteri?

Skin Boosteri su injektivni preparati koji dubinski hidratiziraju kožu lica, vrata i dekoltea. Dubinskom hidratacijom poboljšava se površina kože, sitne bore postaju manje vidljive, a ten blistav. Hijaluronska kiselina, koja je sastavni dio kože, na sebe veže vodu te se tako postiže pun i zategnut izgled kože. Revitalizacija skin boosterima zato je namijenjena svima, neovisno o dobi jer se apliciranjem postiže i sinteza kolagena te elastina.

belotero-revive-txt1

BELOTERO® Revive skin booster je o inovativan tretman koji je odnedavno dostupan na tržištu i jedini koji  blagonaklono djeluje kao priprema kože za izlaganje suncu, ali i kao revitalizirajuće sredstvo nakon dugotrajnog boravka na plaži. U zimskim mjesecima pak zadržava prirodan sjaj i neutralizira suhoću.

BELOTERO® Revive hidratacija skin boosterima

Hidratacija je jedan od glavnih faktora koji utiče na zdrav izgled kože kod svih dobnih skupina. Ona se postiže skin boosterima koji su dizajnirani da koži obezbjede adekvatnu hidrataciju i mladalački izgled.

Sada imamo priliku da to obezbijedimo sa Belotero Revive. Ovaj booster hidratizira kožu, poboljšava njenu strukturu i kvalitet, popunjava njene nepravilnosti, učini je glađom i manje crvenom. Belotero Revive jedinstvena je kombinacija glicerola i umrežene hijaluronske kiseline. Glicerol ima svojstvo da zadržava i održava hidrataciju, dok umrežena hijaluronska kiselina daje mladalački izgled.

Messenger icon
Live chat sa našim timom