Laserska epilacija cijena

Laserska epilacija – bezbolno i trajno uklanjanje dlačica

Laserska epilacija zahvaljujući inovativnim, najnaprednijim tehnologijama integrisanim u Soprano ICE lasere za epilaciju, omogućava da su tretmani za uklanjanje neželjenih dlačica bezbolni, brži nego ranije, bezbjedni za sve tipove kože u svako doba godine i omogućavaju uklanjanje i svijetlijih dlaka. Soprano ICE laseri posjeduju sonde koje generišu laserske snopove u više talasnih dužina Alex 755 nm i Speed 810 nm čime je omogućen tretman svih tipova kože u svako doba godine.

Soprano ICE koristi SHR metodu Alma lasera, u dermis prodire veliki broj kratkih laserskih impulsa kojima se kumulativno postiže potrebna temperatura za uklanjanje dlačica, a pri tome ne stvara bol, jer ne zagrijava okolnu regiju i tkivo. Posebna ICE™ tehnologija, integrisana u Soprano ICE, jako i efikasno rashlađuje površinu kože, čime spriječava osjećaj bola, te površinska oštećenja kože i opekotine.

In-motion tehnika podrazumijeva ponavljano pomjeranje aplikatora preko tretirane oblasti, čime je omogućena bolja pokrivenost same regije koja se epilira, a dodatno čini sam tretman mnogo ugodnijim od tehnika koju koriste stariji laseri. Sve navedene prednosti diferenciraju Alma lasere olakšavajući tretmane i čineći ih bezbolnim i učinkovitim.

Laserska epilacija – cijena

Cijena laserke epilacija varira od 50 KM do 380 KM u zavisnosti od veličine površine koja se epilira.

  • Objavljeno 01/02/2018
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...