Kristina Ukalović foto 1-900

Kristina Ukalović u posjeti Našoj maloj klinici u Sarajevu

Reviderm kao moćno oružje u rukama Kristine Ukalović

Kristina Ukalović voditeljica je Poliklinike Bagatin, jedina licencirana Reviderm edukatorica za Hrvatsku i regiju te prva žena koja je u HR stekla zvanje menadžerice u zdravstvu. A proteklih dana bila je gost na Našoj maloj klinici u Sarajevu.

Kristina Ukalović je zaljubljena u svoj posao, inovativna, s velikim iskustvom u poznavanju neinvazivnih metoda u postizanju vrhunskih rezultata na području estetike. Izvrsna poznavateljica dermokozmetike REVIDERM, a kao specijalistica i edukatorica REVIDERM Akademije svjesna je da u rukama ima moćno oružje, koje udruženo s njenim znanjem i entuzijazmom može odgovoriti i na najzahtjevnije izazove. Tražite li maksimalnu posvećenost, savjet ili pravilan odabir u tretiranju lica i tijela, kako bi ste postigli željeno, bit ćete u sigurnim rukama.

Zaslužna je za dovođenje mnogih novosti na hrvatsko kozmetičko tržište da bi se u konačnici fokusirala na Reviderm koji je danas važan brend mnogih dermatoloških centara i poliklinika. Znajući da stalno mora ulagati u novitete i educirati se, novu priliku je vidjela u tretmanima za lice, konkretno Revidermu i njihovoj mikrodermoabraziji koji je bio novi tretman na tržištu.

Kristinina saradnja sa Reviderm kompanijom

Znajući da stalno mora ulagati u novitete i educirati se, novu priliku je vidjela u tretmanima za lice, konkretno Revidermu i njihovoj mikrodermoabraziji koji je bio novi tretman na tržištu. Reviderm je postao jedan visokokvalitetan brand, a ponajviše je zanimljiv zbog toga što ga nema u apotekama.

“Naši  centri ne rade samo s dermokozmetikom, nego i uređajima koji dodatno pomažu da se dobivaju vidljivi i željeni rezultati. REVIDERM je poznat po uređaju za mikrodermoabraziju, za koju je 8 godina zaredom dobio Beauty awards za najbolji takav uređaj na tržištu. Prije 2 godine stvaraju najrevolucionarniji mikroneedling skin na tržištu – Skin Needler, tu je i cell jet ultrazvuk, prvi ultrazvuk koji može napraviti lifting efekt na licu te može raditi na podočnjacima i kapcima te analizator kože koji je početak svakih profesionalnih konzultacija lica. Taj portfolio zaista zadovoljava potrebe što se tiče lica.” 

Njena specifičnost je što dobro poznaje proizvod, a svoje znanje nesebično prenosi i na druge – uspjela je ljude educirati da znaju što preporučiti u kojem trenutku. Pod njenim vodstvom kao voditelja poliklinike zastupa cjelovit pristup njezi kože lice, odnosno smatra da je nužno odabrati prave tretmane sa pravilnim proizvodima kako bi rezultati bili vidljivi.

Reviderm tretmani na Našoj maloj klinici

Stručna pomoć, vrhunski tretmani i briga za pacijente samo su dio onoga što godinama naša klinika čuva i njeguje, iz tog razloga za Vas je tu  Centar za plastičnu i estetsku hirurgiju Naša mala klinika Sarajevo, već danas zakažite termin i dođite na svoj tretman mikrodermoabrazijom koja se obavlja uz pomoć Reviderm SkinPeeler® New Generation Plus Ultrasound sistema. Istom se vrši čišćenje kože i uklanja površni dio mrtvih ćelija čime se stvaraju pretpostavke za apliciranje aktivnih komponenti sadržanih u preparatima Reviderm Skintelligence® koji se temelji na najnovijim rezultatima istraživanja najnaprednije dermatologije i kozmetologije.

Ovim tretmanima se ne utiče samo na vidljive znakove starenja kože, već se djeluje na proces starenja kože u ranom stadiju. 

Zakažite pregled i tretman na tel: 033 222 212 ili putem e-mail adrese info@nasamalaklinika.net

  • Objavljeno 27/09/2019
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...