Koža bira istinsku njegu-900

Koža bira istinsku njegu

U moru ponude tretmana i njege koja postoji na tržištu, kako odabrati ono najbolje za sebe? Kako prepoznati što je doista true care, sveti Gral proizvoda koji će pružiti vašoj koži ono što joj je potrebno, za vidljive rezultate koji će trajati?

Kristina Ukalović,
 edukatorica i voditeljica Reviderm Akademije, svih svojih 20 godina u beauty-industriji zagovara cjelovit pristup klijentu, kreiranje tretmana za kožu prema njezinim potrebama te dermokozmetiku kao saveznika u održavanju mladolike i njegovane kože, koja ne samo da njeguje, nego i mijenja kvalitetu i stanje kože.

 Uvijek sam smatrala da je jedino pristup i briga o klijentu ono što nas može učiniti drugačijima. Partnera u tom pogledu našla sam u Revidermu, njemačkom brendu koji sinergijom tehnologije i dermokozmetike stvara strategiju koja je upravo ono iza čega sam jedino iskreno mogla stati i reći, to je to što želim preporučiti svakom svom klijentu – otkriva Kristina.

Prvi korak: analiza kože

Za Kristinu, true care počinje profesionalnom analizom kože kojom se određuje njezino stanje i potrebe. Potom se sinergijom tretmana i dermokozmetike osiguravaju vidljivi i brzi rezultati, s tim da pristup true care obvezuje na stalnu edukaciju i usavršavanje.

true-care-txtphoto

– Profesionalna analiza otkriva kakvo su trenutno stanje i potrebe kože, koliko je odumrlih stanica koje se nalaze na površini epidermisa, stanje hiperpigmentacija, pora i kapilara… Saznajemo i koji dijelovi lica su dehidriraniji od drugih, gdje dolazi do transepidermalnog gubitka vlage te koliko se brzo troši kolagen, a pratimo i koliko su oštećenja uzrokovala tri najveća neprijatelja kože: sunce, šećer i slobodni radikali – objašnjava Kristina.

Sve su to važni podaci koji predstavljaju smjer za odabir tretmana, kao i dermokozmetike koja će pomoći da rezultati budu brži i vidljiviji. Već iz ovog prvog koraka cjelovitog pristupa vidljivo je da samo na taj način možemo istinski dati koži ono što joj je potrebno.

  • Objavljeno 25/08/2020
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...