JUVÉDERM fileri imaju ono što vam treba za postizanje željenih rezultata

JUVÉDERM je prva kolekcija dermalnih filera na svijetu koja nudi 5 različitih proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe. Dodajte volumen usnama, ispravite linije ili podignite obraze i napravite podizanje kontura.

Rezultat koji se dobiva upotrebom ovih filera daje prirodniji izgled zahvaljujući elastičnosti. Upravo za ove filere odlučuju se mnoge poznate osobe jer spadaju u najbezbjednije hijaluronske filere.

JUVÉDERM  VOLUMA

dermalni fileri dizajnirani su na način da vraćaju volumen i mogu se koristiti na bradi, obrazima i na području jagodičnih kosti, odnosno najbolji rezultati postižu se na srednjem dijelu lica. S godinama gubimo volumen i to se najviše vidi na tom dijelu lica. Voluma dermalni fileri vratit će vašem licu izgubljeni volumen, regenerirati kožu i pružiti vam mlađi izgled. Rezultati Voluma dermalnih filera traju i do 18 mjeseci.  Napominjemo, JUVÉDERM  VOLUMA injekcijski gel namijenjen je dubokom ubrizgavanju u područje obraza radi ispravljanja gubitka volumena povezanog s godinama i za povećanje područja brade za poboljšanje profila brade kod odraslih osoba starijih od 21 godine.

JUVÉDERM fileri imaju ono što vam treba za postizanje željenih rezultata-txt1

JUVÉDERM VOLBELLA

dermalni fileri najviše odgovaraju osjetljivim područjima poput usana, području oko usana i osjetljivom području oko očiju. Sama struktura ovog filera je toliko mekana i kada ga aplicira stručnjak, on može pružiti prekrasan, prirodan izgled lica i prirodnu punoću i svježinu vaših usnica. Rezultati traju do 12 mjeseci.

JUVÉDERM VOLIFT

dermalni fileri namijenjeni su popunjavanju dubokih, do srednje dubokih bora kao što su nazolabijalne bore, pušačke bore i bore koje nastaju od rubova usana prema bradi (perioralne bore). Također, ovaj dermalni filer pokazao se i kao izvrstan filer za povećanje usana jer im može vratiti izgubljeni ili pružiti novi volumen. Rezultati s Volift dermalnim filerima traju do 15 mjeseci.

JUVÉDERM fileri imaju ono što vam treba za postizanje željenih rezultata-txt2

U Našoj maloj klinici nudimo kvalitetan spektar operativnih zahvata i tretmana tako da sve usluge koje nudimo zapravo radimo po svjetskim standardima, jer briga o pacijentu je na prvom mjestu.

Ne zaboravite da za bilo kakve korekcije bilo to povećane usana, ispravljanje bora ili nekog drugog zahvata konsultujete isključivo edukovano medicinsko osoblje.

Za više informacija i konsultacije oko operativnih tretmana koje nudi Naša mala klinika pozovite nas na tel: 033 222 212 ili putem e-mail adrese info@nasamalaklinika.net

  • Objavljeno 27/09/2020
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...