ispitivanja-zvezdana-900

ISPITIVANJE POTVRĐUJE – 97% pacijentica visoko zadovoljne implantatima

Ispitivanja pacijentica koja su se podvrgnule primarnoj augmentaciji sa Mentor® MemoryGelXtra implantatima su pokazala da je 97% pacijentica VISOKO ZADOVOLJNE postignutim rezultatima i izborom implantata, a kod primarne rekonstrukcije brojka je 99%.

Zahvaljujući dizajnu Memory Gel Xtra implantata, pacijentica može postići željenu projekciju i rezultat sa manjom kubikažom tj. težinom implantata.

Iskustvo koje je napravilo veliku promjenu

“Nije tajna da trudnoća i postporođajni period mogu ostaviti traga na tijelu žene. Iako se nakon poroda većina rasprava uglavnom vodi oko skidanja kilograma, grudi su dio tijela na kojem ćete uočiti najviše promjena. Mijenjaju se za vrijeme trudnoće, ali i poslije trudnoće. Nakon što sam rodila i dojila drugog sina, moje grudi nisu bile kao ranije i željela sam promjenu, evo sada dvije godine nakon operacije mogu da kažem da sam jako zadovoljna što sam poslušala doktore i odlučila se za Mentor Memorygel Xtra, implanti koji su trajni, mekani na dodir, dali su mi prirodni izgled i sada da ponovo to radim odlučila bih se za iste ”, izjavila je Zvezdana Stojaković.

zvezdana-stoj

Odabir veličine, oblika i stila je prvi korak ka lijepim dojkama

Pri odlučivanju o poboljšanju grudi treba mnogo toga uzeti u obzir. A vaši izbori su lični. Ispitivanja koja se vrše tu su da Vam pomognu u odabiru. Imate svoje razloge za započinjanje ovog putovanja i vaš izgled bit će jedinstven za vas.

Mnogo je stvari koje morate uzeti u obzir kada su u pitanju vaši novi grudni implantati. Pri odabiru veličine, oblika i stila, Vi i naš hirurg razmotrit ćete značajke grudi kao što su volumen tkiva, opuštenost kože, postavljanje i pozicioniranje bradavica i te sama simetrija dojke.

MemoryGel Xtra implantati su punjeni Mentor® Memorygel ©kohezivnim gelom, posjeduju inovativni Mentor® omotač, a precizno punjenje svake veličine tačno odgovarajućim volumenom spriječava nastanak jamica ili naboravanja implantata pod kožom.

  • Objavljeno 08/09/2022
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...