Iskustvo Ana Marije Jurišić – Estetska hirurgija i povećanje grudi

Naša poznata manekenka i model Ana Marija Jurišić odlučila je pokloniti povjerenje “Našoj maloj klinici” Sarajevo i nakon što se ostvarila u ulozi majke, uraditi potrebne korekcije grudi kako bi ponovo zablistala u svijetu modelinga.

Anu Mariju smo ponovo ugostili u Klinici i razgovarali sa njom o estetskom zahvatu operacije i korekcije grudi, tačnije povećanje grudi koji joj je, kako ona kaže, ponovo vratio mogućnost da se bavi svojim poslom.

“Nakon duge pauze od dvije godine vratila sam se svijetu modelinga. To su bile dvije najduže godine u mome životu, ali sam s druge strane uživala u ulozi majke”, otkrila nam je Ana koja sada fantastično izgleda.

Uz posebne treninge i ishranu uspjela je da vrati svoju idelanu figuru, ali jedini problem sa kojim se suočila bile su grudi.

Hiperlaktacija, opuštena i razvučena koža na grudima

“Naime, nakon dojenja moje grudi izgubile su formu i nastavak modeling karijere bio je upitan. Usljed hiperlaktacije, koža na mojim grudima se mnogo razvukla i u nekim trenucima sam pomišljala da li ću se ikad više moći baviti modelingom i manekenstvom”, iskreno je sa nama podijelila Ana Marija.

Estetska operacija (rekonstrukcija) – podizanje grudi

Nakon dolaska u “Našu malu klinku” Sarajevo i konsultacija sa doktorima, Ana Marija se odlučila na operaciju grudi. Njena operacija, tačnije estetska korekcija grudi, kako sama kaže, nije bila lagana. Operacija se sastojala iz dva segmenta – rekonstrukcija grudi, tj. podizanje grudi i ugradnja implatanata. Ovim operacijama, vraćen je prvobitni izgled grudi.

Iskustvo Ana Marije sa operacijom grudi i postoperativnim periodom

“Prije same operacije grudi, bila sam u strahu zbog iskustava drugih djevojaka koje su mi prenijele svoja loša iskustva vezana za operacije i korekcije grudi, te sam zbog toga jedno vrijeme odgađala operaciju. Međutim, rezultati su fantastični, a oporavak je protekao lagano i bez ikakvih posljedica. Moj oporavak poslije operacije grudi bio je bezbolan.”

Ana Marija je odlučila da podijeli svoja iskustva, te da javno progovori o estetskoj hirurgiji. Ona sama kaže da su njoj ova operacija i doktori iz “Naše male klinike” spasili život i omogućili da se bavi onim što najviše voli i da pričanje o estetskoj hirurgiji ne treba da bude tabu tema.

“Mislim da je veliko olakšanje svima da mogu uraditi korekciju na bilo kojem dijelu tijela, te samim time mogu da izbjegnu određene psihičke poteškoće. Uopće ne želim da krijem da sam uradila estetski zahvat koji mi je mnogo pomogao” – dodaje Ana Marija.

Zadovoljstvo obavljenom korekcijom i rekonstrukcijom grudi

“Doktori su ispoštovali moje želje i uradili baš onako kako sam ja željela. Moj cilj je bio da se korekcijom grudi vrati njihov prvobitni i prirodni izgled, što sam i uspjela. Ukoliko u budućnosti budem imala ponovo neku potrebu za estetskom hirurgijom, svoje povjerenje ću definitivno pokloniti samo i isključivo Našoj maloj klinici”.

Cijena operativnog zahvata korekcija grudi i povećanje grudi

Saznajte više i informišite se o zahvatu povećanju grudi i zahvatu podizanju grudi.

Pogledajte klikom OVDJE potpuni cjenovnik usluga “Naše male klinike” i zakažite besplatan pregled i konsultacije klikom OVDJE.

  • Objavljeno 22/10/2018
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...