Fiksna kamatna stopa do posljednje rate!

FIKSNA KAMATNA STOPA DO POSLJEDNJE RATE

U saradnji sa Intesa Sanpaolo Bankom, želimo da svi dobiju priliku!

Naša Mala Klinika nastoji kontinuirano ulagati u stručno znanje svojih uposlenika i biti u trendu sa svjetskim novitetima u oblasti estetske, kao i plastično-rekonstruktivne hirurgije. Uz svakodnevne prakse, kao i česta inozemna učešća i edukacije, te praktične radionice usavršavamo naše stručno znanje, stičemo iskustvo i pružamo najbolju moguću uslugu našim pacijentima. Tako smo i ovoga puta odlučili uvesti kreditiranje kako bi olakšali ispunjenje želja naših pacijenata. Naime u saradnji sa Intesa Sanpaolo Bankom kreirana je posebna linija kredita u iznosu do 50.000KM i rokom otplate do 10 godina sa fiksnom kamatnom stopom i bez naknade za obradu.

Biti u korak sa razvojem tehnologije još je jedan od imperativa Centra za estetsku hirugiju Naša mala klinika. Stoga smatramo da će ova pogodnost u mnogome pomoći svim našim klijentima koji se odluče za naše usluge.

Da bismo uspješno pružili najbolju moguću uslugu i njegu našim pacijentima, kao i vrhunske rezultate, kontinuirano organizujemo posjete najboljih stručnjaka iz oblasti estetske i plastično-rekonstruktivne hirurgije, kao i plastičnih hirurga koji su svoje karijere stekli na najprestižnijim klinikama u svijetu.

Posebna linija kredita Intesa Sanpaolo Banke odnosi se na usluge Centra za estetsku hirurgiju Naša Mala Klinika gdje se mogu relizovati usluge iz oblasti estetkse ili opšte hirurgije, operacije vena laserom, lasersku epilaciju ili anti aging tretmane po posebnim, a prije svega povoljnim kreditnim uslovimo.

PREUZMITE PROMOTIVNI LETAK

  • Objavljeno 06/03/2023
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...