NOVO – Najnapredniji tretmani Dermapen 4 tehnologijom
02/05/2019
Tretmani abdominoplastike na Našoj maloj klinici
16/06/2019

Promo cijena Belotero ® Lips Shape & Contour filera u Našoj maloj klinici

 

Drage naše dame,

Pripremili smo vam neizostavnu ponudu Lips Shape & Contour kada je riječ o filerima za usne. Kaže se da oči otkrivaju dušu, a da su usne odraz emocija. Lijepe i sočne usne vjekovima su ideal žena diljem svijeta. Upravo tako, kao što su olovka i ruž neizostavan par u ženskoj torbi, tako su i Belotero ® Lips Shape & Contour novi par filera u vrhunskoj estetskoj medicini u ponudi kompanije Merz Aesthetics. Belotero ® Lips Shape & Contour  predstavljaju novu mogućnost oblikovanja usana prirodnog izgleda.

Naša mala klinika i Merz Aesthetics najavljuju početak ljeta ovim savršenim parom filera za vaše usne i to po promotivnoj cijeni od 600,00 KM.

Zakažite svoj termin i pripremite se za savršene usne ovoga ljeta putem telefona na broj +387 (0)33 222-212 ili na email adresu: info@nasamalaklinika.net.

Požurite i rezervišite svoj par Belotero ® Lips Shape & Contour filera. Naše ljubazno osoblje će rado odgovoriti na svaki Vaš upit i detaljno obrazložiti ponudu Belotero filera. Požurite, ponuda je ograničena i važi do 15.06.2019. godine.

Očekujemo vas,
Vaš tim Naše male klinike

Messenger icon
Live chat sa našim timom