Duboka hidratizacija i revitalizacija kože uz O2 Hydro Fluid
02/07/2019
Tretmani blefaroplastike na Našoj maloj klinici
24/07/2019

Naša mala klinika predstavlja fotosimulator Vectra XT 3D, kompletno rješenje za 3D fotografije tijela, grudi i lica u visokoj rezoluciji

 

PRVI I JEDINI VECTRA XT 3D SISTEM U BiH

Naša mala klinika predstavlja fotosimulator Vectra XT 3D, kompletno rješenje za 3D fotografije tijela, grudi i lica u visokoj rezoluciji. Ukoliko ste se pitali kako bi izgledali kada bi korigovali dio tijela sa kojim niste zadovoljni od sada to možete učiniti i u Bosni i Hercegovini i to jedino u Našoj maloj klinici zahvaljujući uređaju Vectra XT 3D.

Riječ je o uređaju koji omogućava novo iskustvo prilikom konsultacija za određeni estetski zahvat ili tretman stvarajući projekcije rezultata samog zahvata. Sastoji se od šest kamera u visokoj rezoluciji koje su spojene na jedinstveni, sofisticirani softver koji istovremeno na ekranu prikazuje oštre, kvalitetne i trodimenzionalne fotografije cijelog tijela. Tehnologija svakodnevno ide naprijed, a posljedica toga jesu savršeniji uređaji boljih tehničkih karakteristika. Visoka rezolucija i kamera u boji omogućavaju oštru prikaz detalja fotografisanog područja. Uređaj karakteriše nevjerovatna preciznost i brzina što je jako važno s obzirom na ubrzan tempo života. Za snimanje je potrebno nevjerovatnih  3,5 milisekundi u kojim se obavlja snimanje cijelog tijela ili pojedinačnih dijelova tijela.

Naša mala klinika nudi u mjesecu julu 2019. godine besplatne preglede najnovijom tehnologijom koja trenutno u svijetu postiže vrhunske rezultate što se tiče konsultacijskih pregleda, vizualizacije samog pacijenta i prikaza načina toka operativnog tretmana koji klijent želi. Nabavkom najnovije tehnologije u svijetu estetske hirurgije našim klijentima želimo pružiti najveći nivo profesionalnosti i stručnosti. Kao prva poliklinika u Bosni i Hercegovini koja koristi Vectra XT 3D sistem u svrhu pomoći klijentima kod donošenja najbolje odluke za njihove estetske zahvate, želimo opravdati povjerenje stečeno kroz dugi niz godina stručnog i profesionalnog rada naše ustanove.

Vectra XT 3D posjeduje sopstveni sistem rasvjete, koji je ugrađen u sam uređaj, automatski se prilagođava klijentima što omogućava optimalne fotografije lica, grudi i tijela, bez ikakvih sjena, te sa prirodnom bojom kože.

Trenutno dokazana praksa pokazala je kako se ovakva predoperativna simulacija, kroz ruke stručnih i profesionalnih hirurga, u najvećem postotku do sad, uspjela približiti krajnjem rezultatu. Ljubazno osoblje i stručni tim Naše male klinike će sa zadovoljstvom raditi s vama, simulirajući različite opcije sve dok ne nađemo onu koja će izmamiti osmijeh na vaše lice.

U Našoj maloj klinici možete iskoristiti BESPLATNI konsultacijski pregled korištenjem VECTRA XT 3D fotosimulatora u periodu od 1. jula do 30. jula 2019. godine. Nakon isteka perioda besplatnog konsultacijskog pregleda do 30. jula 2019. godine na snagu stupaju nove cijene koje možete provjeriti u našem cjenovniku.

Za više informacija, kontaktirajte nas na broj telefona +387 33 / 222 – 212 ili slanjem upita na našu e-mail adresu info@nasamalaklinika.net.

Messenger icon
Live chat sa našim timom