Testimonials

Schedule an appointment

Schedule an appointment via online form or contact us directly on the phone number +387 33 222 - 212.
Our friendly staff will always and gladly give you all the information you need.
Also, do not forget - consultations in our polyclinic are free.

  Prim. Dr. Alemko ČVORAK
  Estetska hirurgija

  Prim. dr. Alemko Čvorak, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije. Estetskoj hirurgiji posvećen je preko   20 godina. Baviti se hirurgijom za njega znači svakodnevno se susretati s izazovima koji predstavljaju pružanje maksimalne pomoći svakom pacijentu da bude zdrav i sretan zbog svog izgleda. Suosnivač je Centra za estetsku hirurgiju "Naša mala klinika".

  Osnovnu i Srednju školu završio je u Sarajevu. Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. Specijalizirao Plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Sarajevu. Zvanje Primarijus stekao je 2010. godine.

  Njegov životni moto je rad, usavršavanje te profesionalnost. Visoko se specijalizovao za estetsku hirurgiju koja ujedno i predstavlja jedan od centralnih oblasti djelovanja njegove profesije. Autor je preko stotinu načunih radova iz oblasti plastične hirurgije. Učetvovao je mnogim kongresima i edukacijama rame uz rame sa svjetskim stručnjacima. Operisao je veliki broj poznatih i manje poznatih ličnosti sa ovih prostora i njegov najveći uspjeh su zadovoljni pacijenti.

  VIŠE INFORMACIJA O PRIM. DR. ALEMKO ČVORAK

  Prim. Dr. Sc. Alija AGINČIĆ
  Plastična i rekonstruktivna hirurgija

  Prim. Dr. Sc. Alija Aginčić, specijalista rekonstruktivne, plastične i estetske hirurgije osnovao je Centar za estetsku hirurgiju ”Naša mala klinika” Sarajevo. Od usavršavanja, nakon diplomiranja 1989. godine radio je na plastičnoj hirurgiji. Od 1993. do 1997. godine boravio je na Rothschild klinici u Parizu gdje je 1995. diplomirao na Univerzitetu iz mikrohirurških tehnika, a 1996. diplomirao na Univerzitetu iz hirurških tertmana opekotina. U 2008. godini je magistrirao, a 2017. godine doktorirao.

  Preko 20 godina operiše grudi, usne, noseve, radi liposukciju i blefaroplastiku i sve druge operacije iz oblasti plastične i estetske hirurgije. Autor je preko stotinu načunih radova iz oblasti plastične hirurgije. Učetvovao je mnogim kongresima i edukacijama rame uz rame sa svjetskim stručnjacima. Operisao je veliki broj poznatih i manje poznatih ličnosti sa ovih prostora i njegov najveći uspjeh su zadovoljni pacijenti.

  VIŠE INFORMACIJA O PRIM. DR. SC. ALIJA AGINČIĆ

  Dr. Omar ČVORAK
  Estetska hirurgija

  Omar Čvorak rođen je 2. marta 1996 godine. Završio je Drugu gimnaziju u Sarajevu u generaciji 2010-2014. Nakon završene srednje škole upisao je Medicinski fakultet u Sarajevu 2014. godine koji je uspješno završio 2020. godine. Omar je do sada učestvovao na edukacijama za Belotero i Radiesse filere te u budućnosti planira usavršiti svoj rad kroz najmodernije edukacije kako bi našim pacijentima pružio najbolju uslugu. Trenutno Omar učestvuje u Merzovom program za edukaciu trenera kako bi postao regionalni Merz Aesthetics trener.

  Jasmina  SOKOLOVIĆ
  Medicinski tehničar

  Rođena 1962. u Sarajevu, završila srednju medicinsku školu u Sarajevu. Prvih 10 godina radila u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. Po odlasku u SAD stiče radno iskustvo u hirurgiji radeći kao instrumentarka. U operacionoj sali usavršava se u oblasti ortopedije, ginekologije, plastične i rekonstruktivne i hirurgije te iz oblasti opće hirurgije.

  Ajla ŠUKALIĆ
  Magistar zdravstvenih nauka

  2006. godine završila Srednju školu za medicinske sestre-tehničare. U 2012. godini diplomirala na Fakultetu Zdravstvenih studija (studij sestrinstva-opšti smijer). U 2014. godini završila master studije zdravstvenih nauka. Volonterski je radila na Kliničkom centru u Sarajevu u trajanju od 6 mjeseci. Dio tima "Naše male klinike" je od 2017. godine.

  Aldijana KRIJEŠTORAC
  Medicinski tehničar

  2011. godine završila Srednju medicinsku škola "Bjelave". Šest mjeseci uredno obavljen staž na više klinika u Sarajevu. U 2013. godini položen stručni ispit pred komisijom Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo. 2019. godine učesnica Reviderm akademije za oblast medicinske kozmetike i tretmana. Pohađala više edukacija i usavršavanja za kozmetologiju.

  Nejra PORČA
  Medicinski tehničar

  Rođena 1993. godine u Sarajevu. 2011. završila srednju medicinsku školu u Sarajevu. Šest mjeseci volontirala u nekoliko ustanova u Sarajevu. Posjeduje radno iskustvo stečeno u praksi. Učestvovala na mnogobrojnim edukacijama i radionicama za oblast medicinske kozmetike.

  Ajla ZAHIRAGIĆ
  Medicinski tehničar

  2011. godine je završila Srednju medicinsku školu. Šest mjeseci je volontirala u nekoliko klinika.
  Svoje znanje nadograđuje i u Zagrebu pohađanjem Reviderm akademije (oblast medicinske kozmetike i tretmana), a također aktivno pohađa i IT akademiju.

  Majda MULIĆ
  Medicinski tehničar

  2011. godine završila Srednju  medicinsku školu "Bjelave". Šest mjeseci uredno obavljen staž na više klinika. Tokom 2013. godine položila stručni ispit pred komisijom Ministarstva zdravstva KS. U 2015. godini bila učesnica Reviderm akademije za oblast medicinske kozmetike i tretmana.  Posjeduje radno iskustvo stečeno u praksi. Učestvovala na mnogobrojnim edukacijama i radionicama za  oblast medicinske kozmetike.