Dr. Aginčić Alija

Prim. Dr. Sc. Alija AGINČIĆ

Prim. Dr. Sc. Alija Aginčić, specijalista rekonstruktivne, plastične i estetske hirurgije osnovao je Centar za estetsku hirurgiju ”Naša mala klinika” Sarajevo. Od usavršavanja, nakon diplomiranja 1989. godine radio je na plastičnoj hirurgiji. Od 1993. do 1997. godine boravio je na Rothschild klinici u Parizu gdje je 1995. diplomirao na Univerzitetu iz mikrohirurških tehnika, a 1996. diplomirao na Univerzitetu iz hirurških tertmana opekotina. 2008. je magistrirao, a 2017. doktorirao.

Preko 20 godina operiše grudi, usne, noseve, radi liposukciju i blefaroplastiku i sve druge operacije iz oblasti plastične i estetske hirurgije. Autor je preko stotinu načunih radova iz oblasti plastične hirurgije. Učetvovao je mnogim kongresima i edukacijama rame uz rame sa svjetskim stručnjacima. Operisao je veliki broj poznatih i manje poznatih ličnosti sa ovih prostora I njegov najveći uspjeh su zadovoljni pacijenti.

Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika primarno se bavi esteskom i plastično-rekonstruktivnom hirurgijom. Klinika je smještena u savremeno opremljenom prostoru u samom centru Sarajeva (Bosna i Hercegovina) na Skenderiji u ulici Adila Grebe bb.

Za klijente koji koji žele ljepši izgled bez hirurških zahvata, Klinika nudi široku paletu Anti-Aging tretmana u saradnji sa renomiranim brendovima. U saradnji sa Reviderm kozmetikom nudimo PRP tretmane i Microneedling uz najnoviji Dermapen 4 uređaj.

Botox kao i filere Belotero i Juvederm nudimo našim pacijentima uz vrhunske krajnje rezultate, a pacijentima zainteresovanim za lasersku epilaciju je na raspolaganju prvoklasni Alma Soprano Ice laser.

Naša mala klinika nastoji kontinuirano ulagati u stručno znanje svojih uposlenika i biti u trendu sa svjetskim novitetima u oblasti estetske, kao i plastično-rekonstruktivne hirurgije. Uz svakodnevne prakse, kao i česta inozemna učešća i edukacije, te praktične radionice usavršavamo naše stručno znanje, stičemo iskustvo i pružamo najbolju moguću uslugu našim pacijentima.

Da bismo uspješno pružili najbolju moguću uslugu i njegu našim pacijentima, kao i vrhunske rezultate, kontinuirano organizujemo posjete najboljih stručnjaka iz oblasti estetske i plastično-rekonstruktivne hirurgije, kao i plastičnih hirurga koji su svoje karijere stekli na najprestižnijim klinikama u svijetu. Imena doktora kao sto su Prof. dr. Miomir Ninković, Prof. dr. Nebojša Rajačić dolaskom u naš Centar za estetsku hirurgiju Naša mala klinika doprinjeli su razmjeni evropskih i svjetskih iskustava i na taj način našim pacijentima ponudili savjete i hirurške zahvate koji se primjenjuju u najboljim klinikama širom svijeta.

Biti u korak sa razvojem tehnologije još je jedan od imperativa Centra za estetsku hirugiju Naša mala klinika.

Osim najmodernije opreme koja nam pomaže u hirurškim salama i koja garantuje maksimalnu sigurnost pacijentima, Klinika je opremljena i najsavremenijim uređajem za 3D fotosimulaciju pod nazivom Vectra XT 3D. Ovaj uređaj je trenutno jedinstven u Bosni i Hercegovini jer educira pacijente i omogućava im da utiču na operativni proces i unaprijed vide ishod estetskog zahvata na nosu, grudima i stomaku.

Naša misija je biti najbolja i najatraktivnija Klinika iz oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na tržištu koja pruža vrhunski kvalitet svojim pacijentima.

U skladu sa našom misijom, naša vizija je maksimizirati iskustva koja naši klijenti imaju i postati preferirani izbor pacijenata u Bosni i Hercegovini, regiji i šire.

Više informacija o cijeni ove usluge možete pronaći na stranici cjenovnik

Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Pogledaj ostale usluge
Datum objave: 01/12/2017
Estetska hirurgija predstavlja podgranu plastične hirurgije i bavi se korekcijom estetskih nedostataka i anomalija. | PROČITAJ VIŠE...
Datum objave: 14/05/2024
Forma predstavlja tretman koji trenutno podiže, zateže i konturira kožu bez zastoja, poboljšava elastičnost kože i stimuliše stvaranje kolagena. | PROČITAJ VIŠE...