DERMAPEN

Dermapen (terapija mikroiglicama) je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje stvaranjem elastičnih vlakana i kolagena i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira, te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni ugao uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu. Ujedno, zbog vertikalnog ugla uboda mikroiglicama se mogu sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana).

Dermapen koristi veoma sitne hirurške iglice koje ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, ali svejedno naš organizam reagira na intruziju mikroiglicama i živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza.

Budući da kolagenim vlaknima i kapilarima treba vremena da se formiraju, preporučuje se strpljenje. Za prve rezultate tretmana potrebno je izdvojiti najmanje 28 dana, a sazrijevanje nove mlade kože traje i do 2. godine nakon tretmana. Dermapen terapija mikroiglicama je vrlo efikasna nehirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Terapiju mikroiglicama preporučujemo za:

• Ublažavanje i smanjenje bora

• Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine…)

• Pomlađivanje

• Zatezanje kože

• Apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata

• Ublažavanje strija

Tok zahvata

Tretman započinjemo temeljitim čišćenjem kože i mikrodermoabrazijom s odgovarajućim proizvodom prilagođenim tipu kože koja se tretira. Prethodno se izvrši profesionalna analiza kože Visia i odredi o kakvom tipu kože se radi.

Nakon tretmana

Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža na dodir će biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože i u roku 1 – 2 sata stanje bi se trebalo ublažiti, a nakon 24 sata posve normalizirati. Naši specijalisti će vam propisati odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati da bi izbjegli moguće upale.

Preporučujemo izbjegavanje sunca i solarija nakon Dermapen terapije mikroiglicama. Ako imate otvorene rane tretman se ne može primijeniti. Također, ne preporučujemo tretirati netom operirana, ozlijeđena ili opečena područja. Dermapen koristi sterilne jednokratne mikroiglice kako bi se omogućila najsigurnija moguća njega i tako izbjegle bakterijske, gljivične i ostale infekcije.

Zbog većeg izbora tretmanskih paketa, molimo Vas da posjetite cjenovnik. CJENOVNIK