Botox koriste i muškarci širom svijeta

Botox je i dalje jedan od najčešćih tretmana protiv bora oko očiju i usta. Muškarci širom svijeta sada biraju opcije botoxa. Njegova efikasnost i izvanredni rezultati razlog su što se sve više muškaraca koji žele poboljšati svoj izgled odlučuje za ovaj tretman. dvije su jasne prednosti koje tretman pruža muškarcima koji žele poboljšati svoj izgled.

Donosimo tri najbolja rezultata kod poznatih muškaraca.

Ryan Seacrest

U 40. godini života, Ryan Seacrest još uvijek izgleda kao muškarac u kasnim 20-im i 30-im godinama. To je uglavnom rezultat redovnog korištenja botoxa.

U periodu od 2000. do 2010. niste mogli uključiti televizor a da niste vidjeli blistavo lice Ryana Seacresa. Osim tretmana botoxom, Seacrest je imao i brojne druge hirurške intervencije radi poboljšanja izgleda, uključujući korekciju nosa, što mu je pomoglo da održi privlačnost i u 40-im godinama.

George Clooney

George Clooney jedan je od najcjenjenijih glumaca i najprivlačnijih muškaraca iz svoje generacije. Mnogi misle da je njegov mladalački izgled, i pored sijede kose, rezultat ubrizgavanja botoxa posljednjih godina.

Sa 54 godine, George Clooney ostaje jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, a korekcije kojima se povremeno podvrgava osiguravat će mu i dalje mladalački izgled.

botox-muskarci

Ryan, George i Steve, poznati muškarci koji svojim izgledom ne odaju svoje godine

Steve Martin

Steve Martin je glumac koji je zadržao svoju privlačnost tokom nekoliko desetljeća. On je jedan od rijetkih glumaca koji je i danas popularan jednako kao u 1980-ima, kada je bio na vrhuncu slave. Možda je tajna njegove popularnosti (osim glumačkog talenta) nekoliko tretmana botoxom koji su mu pomogli da zadrži mladalački izgled. Poput Clooneyja, i Steve Martin ima sijedu kosu, te su mu tretmani botoxom pomogli da održi izgled koji je publici i dalje privlačan i sada kada je navršio 70 godina.

Kao što se vidi na navedenim primjerima, botox može pomoći muškarcima da održavaju svoj muževan izgled godinama i u svim dobima. Da biste saznali više o najnovijim tretmanima botoxom, razgovarajte sa našim stručnim timom.

  • Objavljeno 26/04/2020
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...