Besplatan specijalistički 3D pregled tokom mjeseca augusta na Našoj maloj klinici

Centar za estetsku hirurgiju, Naša mala klinika u Sarajevu, nudi veliki izbor operativnih tretmana kao jedna od vodećih klinika u polju estetske i rekonstuktivne hirurgije u Bosni i Hercegovini. A tokom mjeseca augusta moći ćete zakazati besplatan specijalistički 3D pregled Vectra XT 3D fotosimulatorom.

Osoblje Naše male klinike uz pomoć najmodernijeg fotosimulatora od sada vrši preoperativne preglede koji uz tehnološki najnaprednije aparate dovode do iznimno detaljne pripreme i analize  kao i izvršenja operativnog tretmana. Prednost ovih tehnološki najmodernijih uređaja je u tome što pacijenti uz naš estetski tim mogu jasno da vide simulaciju tretnutnog stanja, kao i ishod operativnog zahvata, moguće korekcije i jasno određene korake u samom postupku tretmana.

Trenutno dokazana praksa pokazala je kako se ovakva predoperativna simulacija, kroz ruke stručnih i profesionalnih hirurga, u najvećem postotku do sad, uspjela približiti krajnjem rezultatu. Ljubazno osoblje i stručni tim Naše male klinike će sa zadovoljstvom raditi s vama, simulirajući različite opcije sve dok ne nađemo onu koja će izmamiti osmijeh na vaše lice.

Prednosti za klijente

Sada je moguće vizualizirati korekcije na vašem licu i tijelu za zahvate poput povećanja grudi, podizanja i smanjenja grudi, liposukcije, abdominoplastike, korekcije podbratka, korekcije nosa ili apliciranje dermalnih filera, kako bi uskladili proporcije vašeg tijela ili lica.

VECTRA XT 3D nudi:

  • više mogućnosti – bolja edukacija o rezultatima, jasne informacije o ograničenjima i definirana realna očekivanja
  • mogućnost prikazivanja projekcije rezultata kod kombinacije nekoliko zahvata te paralelne usporedbe
  • automatizirano mjerenje opsega i volumena tijela uz vizualizaciju 360º
  • mogućnost prikaza fotografija u sivim tonovima, odnosno, prikaz dobivenih fotografija koji otkriva konture te predstavlja bolje mogućnosti za korektivne postupke
  • inovativna RBX tehnologija na jedinstven način odvaja prikaz crvenih i smeđih komponenti u koži i prikazuje ih svaku za sebe
  • jednim klikom omogućeno je automatsko mjerenje razlike u obimu. Različitim bojama prikazuju se buduće promjene
  • mogućnošću konturiranja može se dobiti projekcija uklanjanja ili dodavanja volumena na vlastitom licu i tijelu (zahvat High definition sculpting tijela ili tretman hijaluronskim dermalnim filerima)
  • mogućnost odabira različitih veličina implantata koji se će se koristiti prilikom zahvata estetske korekcije povećanja grudi, a kako bi se dobila projekcija rezultata

Vectra XT 3D posjeduje sopstveni sistem rasvjete, koji je ugrađen u sam uređaj, automatski se prilagođava klijentima što omogućava optimalne fotografije lica, grudi i tijela, bez ikakvih sjena, te sa prirodnom bojom kože.

Našoj maloj klinici možete iskoristiti BESPLATNI konsultacijski pregled korištenjem VECTRA XT 3D fotosimulatora u periodu od 1. augusta do 31. augusta 2019. godine. Nakon isteka perioda besplatnog konsultacijskog pregleda do 31. augusta 2019. godine na snagu stupaju nove cijene koje možete provjeriti u našem cjenovniku.

Za više informacija, kontaktirajte nas na broj telefona +387 33 / 222 – 212 ili slanjem upita na našu e-mail adresu info@nasamalaklinika.net.

  • Objavljeno 01/08/2019
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...