BELOTERO® Revive za besprijekoran izgled lica

BELOTERO® Revive proizvod nove linije u održavanju i unaprjeđivanju kvalitete kože lica. U grupi je sa svim skin boosterima, PRP tretmanima, biostimulacijskim pilinzima i mezoterapijskim protokolima.

BELOTERO® Revive idealan je za žene koje ne žele drastičnu transformaciju, nego učinkovit „boost“ energije. Glavni cilj ovog tretmana je dati koži čvrstoću i elastičnost, a da lice pritom izgleda posve prirodno, kao da sjaj kože nikad nije ni izblijedio.

Društveni i modni trendovi danas akcenat stavljaju na kvaliteti u njezi kože, te nameću besprijekoran izgled lica. Žene u nastojanju da prate zadane trendove, traže rješenje za postizanje lijepe i mladolike kože koje neće biti drastično, ali treba da bude efektivno.

Šta su BELOTERO® Revive skin boosteri?

Skin Boosteri su injektivni preparati koji dubinski hidratiziraju kožu lica, vrata i dekoltea. Dubinskom hidratacijom poboljšava se površina kože, sitne bore postaju manje vidljive, a ten blistav. Hijaluronska kiselina, koja je sastavni dio kože, na sebe veže vodu te se tako postiže pun i zategnut izgled kože. Revitalizacija skin boosterima zato je namijenjena svima, neovisno o dobi jer se apliciranjem postiže i sinteza kolagena te elastina.

belotero-revive-txt1

BELOTERO® Revive skin booster je o inovativan tretman koji je odnedavno dostupan na tržištu i jedini koji  blagonaklono djeluje kao priprema kože za izlaganje suncu, ali i kao revitalizirajuće sredstvo nakon dugotrajnog boravka na plaži. U zimskim mjesecima pak zadržava prirodan sjaj i neutralizira suhoću.

BELOTERO® Revive hidratacija skin boosterima

Hidratacija je jedan od glavnih faktora koji utiče na zdrav izgled kože kod svih dobnih skupina. Ona se postiže skin boosterima koji su dizajnirani da koži obezbjede adekvatnu hidrataciju i mladalački izgled.

Sada imamo priliku da to obezbijedimo sa Belotero Revive. Ovaj booster hidratizira kožu, poboljšava njenu strukturu i kvalitet, popunjava njene nepravilnosti, učini je glađom i manje crvenom. Belotero Revive jedinstvena je kombinacija glicerola i umrežene hijaluronske kiseline. Glicerol ima svojstvo da zadržava i održava hidrataciju, dok umrežena hijaluronska kiselina daje mladalački izgled.

  • Objavljeno 22/03/2021
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...