Belotero Lips, povećavanje usana i poboljšavanje njihovog izgleda, Mostar BiH

 

Zanima Vas gdje možete doći i pronaći potpuni tretman za perfektan izgled Vaših usana u Mostaru? Naša mala klinika Vam nudi vrhunski kvalitet pružanja usluge efikasnog uljepšavanja po vašim željama u području estetske hirurgije.
Obratite se našem timu i zakažite već danas termin koji će Vam zasigurno biti početak koji ste dugo čekali.

Lips Shape i Contour

„Jedan proizvod često nije dovoljno raznovrstan da bi pružio prirodan, personalizovan rezultat koji žele pacijenti za usne“, rekao je dr Yannick Grosskreutz, potpredsjednik i šef globalnog marketinga za Merz. “Sa lansiranjem Belotero Lips Shape i Contour, Merz je ponosan što sada nudi liječnicima jedinstven komplementarni pristup poboljšanju usana.”

Dizajniran da se dopunjuje, Belotero Lips Shape povećava usne i poboljšava i gornju i donju usnu, dok Belotero Lips Contour daje više definicije obrisima usana. Pristup miksom i mjerenjem osigurava da rezultati nisu ništa drugo nego prilagođeni željama pacijenata a i izgledom vrlo prirodni.

Šta će Belotero Lips i naš tim stručnjaka učiniti za Vaše usne?

– Prirodan i ujednačen volumen
– Uravnotežen izgled
– Poboljšanje krivine i konture
– Puniji oblik

Belotero asortiman

Hijaluronska kiselina tretman za dermalno punjenje je idealan za dodavanje mekanog oblika tankim usnama ili za oblikovanje kontura usana.
Asortiman Belotero-a pruža punjenja hijaluronske kiseline koja se tako glatko integriraju u vaše tkivo da se ne osjećate drugačije kada dodirnete tretiranu površinu. Hijaluronska kiselina tretman za dermalno punjenje je idealan za dodavanje mekanog oblika tankim usnama ili za oblikovanje kontura usana.
Asortiman Belotero-a pruža punjenja hijaluronske kiseline koja se tako glatko integriraju u vaše tkivo da se ne osjećate drugačije kada dodirnete tretiranu površinu.

Naš centar je opremljen medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih zahvata primjenjujemo savremenu tehnologiju. U Našoj maloj klinici nudimo kvalitetan spektar operativnih zahvata tako da sve tretmane koje nudimo zapravo radimo po svjetskim standardima, jer briga o pacijentu je na prvom mjestu.

  • Objavljeno 02/01/2014
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...