Predstavljamo – BELOTERO Lips Conture i BELOTERO Lips Shape fileri

Merz-erov lider na tržištu

Merz, globalni lider u medicinskoj estetici, objavio je lansiranje Belotero Lips, s proizvodima posebno dizajniranim za poboljšanje usana i liječenje perioralnih linija. Merz Aesthetics, proizvođač Belotero Balance, Xeomin, Radiesse, Cellfina, i omiljenog poznatih ličnost, Ultherapy, najavila je lansiranje Belotero Lips, linije dva kožna filera na bazi hijaluronske kiseline za prirodan rezultat. Pozivajući se na mlađu i širu grupu žena, novi Belotero Lips injekcije pružaju doktorima još dvije mogućnosti za stvaranje potpunijih usana prilagođenih potrebama pacijenta.

„Jedan proizvod često nije dovoljno raznovrstan da bi pružio prirodan, personalizovan rezultat koji žele pacijenti za usne“, rekao je dr Yannick Grosskreutz, potpredsjednik i šef globalnog marketinga za Merz. “Sa lansiranjem Belotero Lips Shape i Contour, Merz je ponosan što sada nudi liječnicima jedinstven komplementarni pristup poboljšanju usana.”

Dizajniran da se dopunjuje, Belotero Lips Shape povećava usne i poboljšava i gornju i donju usnu, dok Belotero Lips Contour daje više definicije obrisima usana. Pristup miksom i mjerenjem osigurava da rezultati nisu ništa drugo nego prilagođeni željama pacijenata a i izgledom vrlo prirodni.

Iako u Sjedinjenim Američkim Državama proizvodi još nisu dostupni – Belotero Lips jedino sada u Evropi možete dobiti – predviđa se da će doći do dodatnih proširenja tržišta kasnije ove godine.

Šta će Belotero Lips učiniti za Vaše usne?

– Prirodan i ujednačen volumen
– Uravnotežen izgled
– Poboljšanje krivine i konture
– Puniji oblik

Vertikalne linije iznad i ispod vaših usana mogu se teško sakriti šminkom i često su istaknute kada se u njih probije sjajna nijansa ruža. Karakteristike Belotero proizvoda čine ih idealnim punjačima za injekcije usana. Mogu poboljšati izgled vaših usana dodavanjem oblika, strukture i volumena. Na taj način možete podesiti efekat prema vašoj ličnoj ideji savršene usne. Poboljšanje usana zahtijeva pristup koji je manje-više približan prirodnim rezultatima.

Injekcije se mogu dati postepeno na različitim terminima, dok se ne postigne željeni rezultat. Proizvod se stapa s prirodnom strukturom vaše kože i daje gladak i prirodan rezultat, koji traje, ali nije trajan. Podmladite usne prirodno i učinite sebe mlađim i ljepšim osobama!

Dražesne usne – prirodne i jednake

Hijaluronska kiselina tretman za dermalno punjenje je idealan za dodavanje mekanog oblika tankim usnama ili za oblikovanje kontura usana.
Asortiman Belotero-a pruža punjenja hijaluronske kiseline koja se tako glatko integriraju u vaše tkivo da se ne osjećate drugačije kada dodirnete tretiranu površinu.

Sadržaj filera

Gotovo kompletan asortiman Belotero-a sadrži lidokain, lokalni anestetik, kako bi poboljšao udobnost tretmana, posebno u osjetljivijim područjima.
Posvećeni smo kvalitetu i pružanju HA proizvoda (hijaluronske kiseline) koji će vam pružiti sigurne, prirodne i dugotrajne rezultate u što kraćem vremenu.

Belotero Lips Shape i Conture fileri

Prednost hijaluronske kiseline naspram botoxa

Hijaluronska kiselina je nešto sasvim prirodno, ona se nalazi u našoj koži i našim zglobovima te je organizam prihvaća kao nešto svoje, a ne kao strano tijelo. Dok je botox nervni otrov, za koji se , iako se daje u malim dozama još uvijek ne znaju njegove dugotrajne posljedice, hijaluronska je prije 25 godine inicirana u Australiji tako da postoje mnoge studije o neškodljivosti, a također i bora koja je redovito punjena je ostala jednaka i nije se produbljivala. Sa sigurnošću možemo reći da hijaluronska čuva kožu. Botox-om se ne mogu riješavati bore između nosa i usta niti se može dobivati volumen u obrazima i mekanim tkivima kao što se može sa hijaluronskom. Filerima hijlauronske kiseline ne gubimo na mimici lica, znači ostaje naš izražaj, dok botox blokira mišić pa prema tome i ograničava mimiku lica.

Naš centar je opremljen medicinskim aparatima i hirurškom opremom koja se danas koristi u svijetu, a za izvođenje plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih zahvata primjenjujemo savremenu tehnologiju. U Našoj maloj klinici nudimo kvalitetan spektar operativnih zahvata tako da sve tretmane koje nudimo zapravo radimo po svjetskim standardima, jer briga o pacijentu je na prvom mjestu.

  • Objavljeno 02/05/2019
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...