Ana Marija Jurišić – Moje grudi su lijepe, čvrste i zategnute

 

Bosanskohercegovačka manekenka i model Ana Marija Jurišić, nakon što se ostvarila u ulozi majke, posvetila se sebi i svom izgledu kako bi ponovo zablista ispred objektiva mnogih svjetskih fotografa.

Tokom intervjua, Ana Marija otkrila nam je da planira da se vrati u Ameriku i nastavi sa svojom karijerom nakon što njen sin napuni godinu dana.

“Želja mi je da nastavim tamo gdje sam stala. Naravno, ne kajem se što sam prekinula svoju karijeru na određeni period jer mi se dogodila najljepša stvar u životu, a to je da se ostvarim kao majka jednog dječaka. Nakon što moj sin napuni godinu dana, planiram svoju sarajevsku adresu zamijeniti američkom”, kazala je prelijepa Ana Marija Jurišić.

Biti roditelj nešto je najljepše u životu svakog čovjeka, ali iziskuje puno odricanja i vremena.

“Moram priznati da mi je bilo jako teško navići se na sve obaveze koje donosi majčinstvo, ali uz podršku partnera i porodice čovjek se navikne i nauči dosta toga. Danas mogu slobodno reći da sam mama sa iskustvom, pa rado svojim prijteljicama koje su trudne ili su tek postale mame dajem savjete”, dodaje Ana Marija.

S obzirom na to da je jedna od najzgodnijih Bosanki i Hercegovki, zanimalo nas je kako uspijeva održati formu, te kako se odlučila za korekciju grudi.

“Biti model ili manekenka nije nimalo jednostavno, to nije posao u kojem možete do kraja da se opustite, gdje na pauzi možete sebi priuštiti ćevape i hamburger. Naprotiv, morate voditi računa o svakoj namirnici i kaloriji koju unesete. Ja sam sklona debljanju, zato mnogo treniram i vodim računa o tome šta jedem. Još kao djevojčica bavila sam se sportom i imam usađene navike i osjećaj za red i disciplinu. U trudnoći sam dobila dosta kilograma a usljed dojenja moje grudi su izgubile formu i poželjela sam da ih nakon prestanka dojenja korigujem i uradim nešto za sebe. Nisam neko ko osuđuje bilo kakve estetske zahvate i korekcije. Svako ima pravo na svoj izbor, na svoje želje. Ako se neko ne osjeća lijepo zato što ima velike uši ili male grudi, ne vidim razlog da to ne promijeni”, kaže Ana Marija.

Ana Marija Jurišić bavila se sportom i aktivno trenirala tenis. Ova diplomirana pravnica bila je Miss Hrvatske, a modom se bavi od svoje 15. godine. Nedavno je zablistala u najnovijoj Bonattijevoj kolekciji donjeg rublja za jesen/zimu 2018.

 

  • Objavljeno 17/10/2018
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...