abdominoplastika-poznati-naslovnica-900

Abdominoplastika popularna kod poznatih

Abdominoplastika jedan je od zahvata koji je vrlo popularan među poznatim osobama, kako muškim tako i ženskim. Pretpostavili biste da bi samo žene bile podvrgnute ovom zahvatu, pogotovo nakon rođenja djeteta. Ipak, iznenadila bi vas činjenica da se zatezanje trbuha može koristiti nakon mršavljenja ili za malo toniranje želuca jer postoji malo opcija za ovu vrstu operacije. Neki poznati su bili otvoreni oko toga, dok drugi nikada nisu priznali da su išli pod nož, ali to je sasvim očito.

Angelina Jolie

angelina-jolie-clanak

Iako nikada nije priznala da je otišla plastičnom hirurgu i napravila prepravke na tijelu, prilično je očito da je napravila abdominoplastiku. Budući da nakon poroda blizanaca, možemo reći da joj se čini da ima savršeno ravan trbuh, a svaka mama će reći da je to nemoguće, pogotovo nakon što ima više beba. Kao što sada možemo vidjeti, Angelina izgleda besprijekorno i to nas čini vrlo sumnjičavim da je dobila malu pomoć da to postigne.

Kate Gosselin

kate-gosselin-clanak

Kate je svoju slavu stekla u TLC showu Jon and Kate plus 8, gdje su svakodnevno pratili nju i njezina supruga i njihovo osmero djece. Kate je rodila šestorke, a nakon toliko beba u trbušnoj šupljini, abdominoplastika je nešto što je sasvim opravdano zbog viška kože koji ostaje nakon poroda. Kate izgleda fantastično za nekoga ko je nosio šestero beba.

Britney Spears

britney-spears-clanak

Britney je imala teška vremena, a svi smo svjedoci njezinog psihičkog sloma. Udebljala se, a kasnije i izgubila kilograme, pa joj je, kao i svim slavnim osobama, tu malo pomoglo. Ne zna se da li je radila liposukciju, ali ase priča da je bilo nekih prilagodbi trbuščića i rezanja viška kože kako bi izgledao besprijekorno. Abdominoplastika je vrlo popularna stvar među slavnim osobama.

Mariah Carey

Mariah-Carey-clanak

Kao i sve druge poznate osobe koje su navršile određene godine, i ona je sumnjala u svoj izgled. Ona je u posljednjih nekoliko godina dobila na težini, a pretpostavlja se da je bila uključena i liposukcija. Nakon mršavljena uvijek se javi opuštena koža ako se radi na trbuhu, pa se mora učiniti barem neki oblik abdominoplastike kako bi se koža namjestila i priljubila s mišićima ispod nje.

  • Objavljeno 23/11/2021
Podijeli sa prijateljima
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Podijeli
Pošalji
Pošalji
Povezane objave
Datum objave: 11/03/2024

Naš Omar Čvorak boravio je i Amsterdamu na Merz Masterclass-u koji je održan u organizaciji Medisa u ReSculpt klinici pod vodstvom internacionalnih doktora Larise Pfahl | PROČITAJ VIŠE...

Datum objave: 26/09/2023

Bila nam je čast i zadovoljstvo prisustvovati godišnjem Sajmu Zdravlja u Američkoj ambasadi. Cilj sajma bio je podizanje svijesti zaposlenika ambasade o značaju zdravog načina | PROČITAJ VIŠE...